11 رفتار پرخطر در رستوران ها؛ کرونا تمام نشده است!

به گزارش کیوسک خبری آشنا، ایرنا/ بعد از بازگشایی رستوران ها، هنوز رعایت پروتکل های بهداشتی، لازم است و با رعایت نکردن اصول بهداشتی، خود و عزیزانمان را به خطر می اندازیم. بعضی بدون توجه به وجود ویروس کرونا مانند قبل از اپیدمی ویروس رفتار می نمایند که در این شرایط این رفتارها باعث انتقال و گسترش کرونا می گردد. در ادامه به 11 رفتاری خطرناکی که در شرایط کنونی در رستوران ها انجام می دهیم، می پردازیم.

11 رفتار پرخطر در رستوران ها؛ کرونا تمام نشده است!

1. بدون ماسک وارد رستوران شدن

با خود فکر می کنیم، با ماسک که نمی گردد غذا خورد پس چه فرقی می نماید با ماسک وارد شویم یا بدون ماسک. موضوع اینجاست که در هنگام خوردن، کسی با فاصله کم با شما صحبت نمی نماید و شما به نوعی فضای خصوصی و حریم خود را حفظ می کنید(رعایت فاصله اجتماعی). بهتر است بدانیم داشتن ماسک 85 درصد از انتقال کرونا ویروس جلوگیری می نماید. دوباره روی این موضوع فکر کنید؛ از لحظه ورود شما تا لحظه تحویل غذایی که روی میز می آید؛ شما با گارسون صحبت می کنید، شاید با همراهانتان درباره سفارش غذا مشورت کنید و در آخر به سرویس بهداشتی و برای دست شستن بروید. این 4 مرحله، به راحتی می تواند شما را در خطر ابتلا به ویروس کرونا قرار دهد. پس بدون ماسک وارد رستوران ها نشوید.

2. وسایل شخصی در مکان عمومی

بهتر است به این نکته دقت کنید که آیا وسایلی که با آنها در تماس هستید یک بار مصرف و فقط برای شماست یا عمومی است. وسایلی مانند کاور روی دستگاه کارت خوان، منوی غذایی که لمس می کنید. اگر شخصی و یکبار مصرف نبود، از تماس با آن خودداری کنید و از مسئول صندوق یا گارسون بخواهید که به جای شما انجام دهند. اگر مجبور شدید خودتان آنها را انجام دهید بلافاصله از اسپری های ضد عفونی بهره ببرید و دست هایتان را با آب و صابون بشویید.

3. با دست غذا نخورید

عظیم ترین اشتباهی که می توانید در رستوران ها انجام دهید، با دست غذا خوردن است. پس از سفارش غذاهایی که باید با دست آنها را بخورید مانند همبگر و چیزبرگر و غیره، خودداری کنید. می توانید از مسئول، تقاضای کارد و چنگال کنید و خوردن غذا را با آنها ادامه دهید. به خاطر داشته باشید که از محلول های ضد عفونی نماینده برای ضد عفونی کردن کارد و چنگال در رستوران استفاده نکنید. بهتر است آن را با آب جوش استیریل کنید؛ زیرا تشخیص اتانول و متانول در آن شرایط سخت است و ممکن است دچار مسمومیت شوید.

4. کارت بانکی به جای پول نقد

امروزه راه های زیادی برای پرداختن وجود دارد از جمله موبایل بانک ها، دستگاه های کارت خوان و کیف پول آنلاین. به نفع سلامتی ما است که در حال حاضر گزینه پول نقد را همیشه خاموش نگه داریم و از دیگر راهکار های کم خطر استفاده کنیم.

5. اکیپی بیرون رفتن

گاهی اوقات ما برای وقت گذرانی با دوستان مان رستوران ها را انتخاب می کنیم. بهتر است به این نکته دقت کنید که نباید در این شرایط خطرناک که علت گسترش کرونا تنها سرایت آسان به وسیله دیگر افراد است، گروهی و به اصطلاح اکیپی بیرون رویم. در این شرایط بهتر است این موضوعات را برای محافظت از خود و خانواده مان رعایت کنیم.

6. استفاده از اتوماتیک رستوران

دقت کنید که در رستوران چه کسی به اتوماتیک دست می زنند. گارسون، مسئول صندوق، شما و مشتریان دیگر. اگر می دانید، روال کار رستورانی به این صورت است که باید چیزی را امضا کنید یا به هر دلیلی اتوماتیک لازم تان می گردد، یکی همراه داشته باشید.

7. استفاده از دستگیره ها

دستگیره در مکان های عمومی از جمله اشیایی است که موجب سرایت این بیماری می گردد. از دست کش یا دستمال کاغذی برای باز یا بسته کردن آنها بهره ببرید و سریعا دستمال و دست کش مورد استفاده را در سطل زباله در دار بیندازید.

8. خجالتی نباشید و نارضایتی خود را بگویید

در رستوران هایی که رعایت پروتکل های بهداشتی را نمی نمایند، مسایلی مانند؛ فاصله از 1 متر میز کناری با میز شما یا کسی که کنار شما نشسته است آبریزش بینی، سرفه و عطسه می نماید، خجالتی نباشید و واضح به این موضوع اعتراض کنید. می بایست میز شما را تغییر دهند و به اعتراضات شما بی توجه نباشند؛ زیرا شما حق سرویسی را برای همین مسائل پرداخت می کنید.

9. به انتخاب خود میز یا جایگاه را جا به جا نکنید

بهتر است به جای اینه به نظر خود میز یا جایگاه خود را عوض کنید به مسئول سالن این موضوع را اطلاع دهید. فاصله میز و جایگاه ها بر اساس متراژهای استاندارد 1 تا 1 و نیم متر است که ممکن است شما نادانسته قوانین را بشکنید. در این صورت کارکنان رستوران با این وضعیتی که شما مسئول آن هستید برخورد می نمایند.

10. در یک پرس غذا با هم شریک نشوید

بهتر است در این شرایط به این موضوع دقت کنید که غذاخوردن شریکی شما باعث نشستن نزدیک یکدیگر می گردد که رفتاری پرخطر در این شرایط قلمداد می گردد. این رفتار اصول بهداشت تنفسی را هم زیر پا می گذارد.

11. استفاده از سرویس بهداشتی

منبع: همگردی
انتشار: 12 شهریور 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: kshna.ir شناسه مطلب: 47

به "11 رفتار پرخطر در رستوران ها؛ کرونا تمام نشده است!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "11 رفتار پرخطر در رستوران ها؛ کرونا تمام نشده است!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید