نقشه عرصه تپه حصار دامغان پیاده سازی و علامت گذاری شد

به گزارش کیوسک خبری آشنا، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دامغان از پیاده سازی خطوط مرزی و محدوده عرصه تپه تاریخی و هفت هزار ساله حصار این شهرستان با رضایت و همکاری مالکان و کشاورزان زمین های اطراف اطلاع داد.

نقشه عرصه تپه حصار دامغان پیاده سازی و علامت گذاری شد

میراث آریا: روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان، مهدی قاسمی روز دو شنبه 8 دی ماه 1399 با اعلام این خبر، اضافه نمود: نقشه برداری و تبیین عرصه تپه حصار با همکاری مشاور و ناظر علمی پروژه سامان دهی تپه حصار، انجام و نشانه گذاری در عرصه برآورد شده، اجرا شد.

او با قدردانی ویژه از همکاری مالکان و کشاورزان زمین های اطراف، اعلام کرد: تعامل و جلب رضایت زارعان و مالکان زمین های اطراف محدوده تپه حصار در اجرای نشانه گذاری از اولویت های مهم میراث فرهنگی در این مرحله از طرح سامان دهی مجموعه بود.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دامغان با اشاره به اینکه انجام فعالیت های بازسازیی و سامان دهی های اجرا شده منجر به نقض مالکیت مالکان نمی شود، ابراز امیدواری کرد: با برگزاری نشست های هم اندیشی، شاهد ادامه همکاری و تعامل مالکان در اجرای بلوک گذاری و معین کردن عرصه و حریم محوطه باستانی تپه حصار باشیم.

او افزود: عملیات بازسازی و سامان دهی تپه حصار دامغان با 20میلیارد ریال اعتبار ملی در حال اجرا است.

تپه حصار دامغان که در شمار پنج تپه عصر آهن جهان واقع شده است در حاشیه جنوبی شهر دامغان واقع شده است. این تپه باستانی یکی از مهم ترین محوطه های دوران پیش از تاریخ در فلات ایران است. قدمت این محوطه باستانی به هفت هزار و 500 سال پیش برمی شود و سه دوره اصلی فرهنگی از اواخر نوسنگی تا سرانجام عصر مفرغ را در خود نهان دارد. قدمت و دیرینگی تمدن تپه حصار به هزاره چهارم تا هزاره نخست پیش از میلاد می رسد.

منبع: توریسم آنلاین
انتشار: 17 بهمن 1399 بروزرسانی: 17 بهمن 1399 گردآورنده: kshna.ir شناسه مطلب: 362

به "نقشه عرصه تپه حصار دامغان پیاده سازی و علامت گذاری شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نقشه عرصه تپه حصار دامغان پیاده سازی و علامت گذاری شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید