همکاری مجلس با سازمان میراث فرهنگی برای ثبت جهانی آثار تاریخی
به گزارش کیوسک خبری آشنا، مجلس برای همراهی با سازمان میراث فرهنگی در جهت ثبت جهانی آثار تاریخی ایران، خیز برداشت.
مجلس آمادگی خود را برای همراهی سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای پیشبرد اهداف خود در زمینه به ثبت دنیای رساندن آثار تاریخی، گفت.
رئیس فراکسیون گردشگری مجلس در ارتباط با اقدامات سازمان میراث فرهنگی در حوزه ثبت دنیای آثار تاریخی، گفت:
سازمان میراث فرهنگی، مجموعه ای است که برای ثبت دنیای احتیاج به همراهی و همکاری سایر دستگاه ها دارد، وزرای امور خارجه، سفرای ایران در سایر کشورها و نماینده ایران در یونسکو باید در این حوزه فعالیت بیشتری نمایند.
به گفته وی، سازمان میراث فرهنگی در حوزه ثبت دنیای آثار تاریخی، کوشش خوبی داشته است، اما بدون شک با همراهی سایر دستگاه ها این کوشش ها نتایج بهتر و موثرتری خواهد داشت، همه دستگاه ها، مجموعه دولت و مجلس باید به این سازمان یاری نمایند تا آثار تاریخی بی نظیر کشور را به ثبت دنیای برسانند.
کوچکی نژاد گفت:
موضوع ثبت دنیای آثار تاریخی، اهمیت بسیار زیادی دارد. زیرا گردشگران خارجی برای حضور در کشورها به آثار ثبت شده در یونسکو توجه دارند و بیشتر به این منطقه ها سفر می نمایند، ایران در بین کشورهای دنیا از نظر میراث فرهنگی و تاریخی از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار است که متاسفانه در گذشته از این استعداد به درستی استفاده نشده است.
رئیس فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی به مجلس ششم و تصویب قوانین مربوط به حوزه گردشگری در آن و گنجاندن بودجه در قانون به سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اشاره نمود و گفت:
مجلس شورای اسلامی اقدامات حمایتی دارد و هر جا از مجلس خواسته شده و لایحه ای آورده شده، نمایندگان مردم برای حمایت از این سازمان آمادگی همکاری داشته است.
وی شرایط تحریم را فرصت خوبی برای توسعه حوزه گردشگری دانست و پایین بودن قیمت کالا و خدمات در کشور برای گردشگران خارجی را سبب رغبت بیشتر آنها در سفر به ایران دانست.
رئیس فراکسیون گردشگری مجلس گفت:
از آنجا که گردشگری در دل خود ثروت و سرمایه گذاری به همراه دارد، سفرا و وزارت امور خارجه باید نقش جدی تری در حوزه معرفی و تبلیغات ظرفیت ها و توانمندی های گردشگری کشورمان ایفا نموده و از این ظرفیت برای توسعه و رشد مالی استفاده نمایند.
وی در خاتمه اضافه نمود:
تسهیلات خوبی برای اشتغال زایی و رشد صنعت گردشگری و ایجاد اشتغال در بخش صنایع دستی تصویب و ارائه شده است و مجلس آمادگی دارد در صورت احتیاج، تسهیلات بیشتری در این بخش تصویب کند.
منبع: کجارو / میراث آریا