چند نرمش مناسب برای خانه و زمان تماشای تلویزیون و موبایل!

به گزارش کیوسک خبری آشنا، با توجه به آنالیز های صورت گرفته اگر مجموعا سه ساعت در شبانه روز تلویزیون دیدن کنید و طی هر استراحت تبلیغاتی یک تمرین کوتاه انجام دهید، زمان ورزش شما در کل بیش از 45 دقیقه خواهد بود!

چند نرمش مناسب برای خانه و زمان تماشای تلویزیون و موبایل!

خبرنگاران - دیدنی برنامه های تلویزیونی از جمله تفریح های محبوب برای بسیاری از افراد جامعه است. این تفریح در کنار کار با گوشی های هوشمند امروزی، روشی معمول برای استراحت پس از یک روز طولانی به شمار می رود. با این حال، اگر شغلی کم تحرک دارید و در کوشش برای افزایش فعالیت روزانه خود هستید، تمریناتی وجود دارد که می توانید هنگام دیدنی تلویزیون یا کار با گوشی همراه خود انجام دهید.

علاوه بر افزایش فعالیت روزانه، مزایای دیگری نیز وجود دارد که در صورت ورزش همزمان با دیدنی تلویزیون از آنها بهره مند خواهیم شد. برای مثال می توان روی مولفه های مختلف تناسب اندام کار کرد، مانند افزایش قدرت.

صفر تا صد ورزش کارمندان و کارگران در ایران/ کم تحرکی زنان شاغل و کارگران غیررسمی

ورزش هایی برای کارمندان (+تصاویر)

تحقیقات منتشر شده به وسیله مجله آمریکایی فیزیولوژی نشان می دهند که حتی تمرینات ورزشی کوتاه 3 دقیقه ای که هر 30 دقیقه ما را به حرکت وادار می نمایند نیز در راستای مبارزه با اثرات نامطلوب نشستن بسیار مفید هستند. بعلاوه با توجه به آنالیز های اجرا شده اگر مجموعا سه ساعت در شبانه روز تلویزیون دیدن کنید و طی هر استراحت تبلیغاتی(یا توقف پخش فیلم و سریال به وسیله خودتان) یک تمرین کوتاه انجام دهید، زمان ورزش شما در کل بیش از 45 دقیقه خواهد بود!

- کرانچ با بالش

با بالا بردن پاها و انجام کرانچ به یاری بالش(همچون عکس فقط می توانید از بالش میان پاهای خود بهره ببرید)، پس از مدتی می توانیم شکمی تخت و خط دار داشته باشیم.

دو بالش را در قسمت پایین تخت خود یا هر جای دیگری که تلویزیون دیدن می کنید، قرار دهید. به پشت دراز بکشید و پاهایتان را روی بالش قرار دهید و دست ها هم روی سینه به صورت ضربدری یا پشت سر نگه داشته شوند.

شکم خود را به سمت داخل بکشید و سپس در حالی که بالاتنه را به سمت پاهایتان بالا می آورید، بازدم انجام دهید. در ادامه به آرامی بدن خود را پایین بیاورید و شکم را در قالب هسته مرکزی بدن درگیر کنید. گفتنی است که امکان قرار گیری بالش بین زانوها نیز وجود دارد. توصیه می گردد این تمرین 15 بار تکرار گردد.

- شنای سوئدی یا شنو در ورزش باستانی

شنای سوئدی برای تقویت قفسه سینه، بازوها و هسته بدن عالی است، اما در عین حال می تواند چالش برانگیز و سخت باشد.

دستان خود را روی زمین، لبه تخت یا کاناپه قرار دهید. پاها نیز باید به حالتی باشند که بدن یک تخته شیبدار مستقیم از پاشنه پا تا سر را تشکیل دهد. دست ها را کمی بیشتر از فاصله شانه ها باز کنید.

قسمت مرکزی بدن را درگیر و آرنج های خود را خم کنید تا بدن به سمت پایین حرکت کند (از خم شدن باسن خودداری کنید). این کار را تا زمانی که آرنج ها در زاویه 90 درجه جای بگیرند ادامه دهید.

حتی می توان حرکت پاها را نیز به این تمرین اضافه نمود. برای این کار بازوها را به حالت اولیه برگردانید و سپس زانوی راست خود را جلو و عقب کنید. همین عمل را سپس برای زانوی چپ انجام دهید. تمرین 12 بار تکرار گردد.

- لگد دورانی خوابیده

این حرکت عضلات باسن و شکم را هدف قرار می دهد و لگن را تقویت می نماید.

به پشت دراز بکشید و دست ها و پاهای خود را دراز کنید. پای راست را چند سانتی متر از سطح زمین یا تخت بلند کنید و آن را به صورت دایره ای به سمت بیرون بچرخانید. هنگام تمرین پای خود را کاملا صاف نگه دارید. حرکات دورانی آهسته و کنترل شده را پنج بار تکرار و سپس جهت را برعکس کنید. 10 تکرار از هر چرخه برای هر پا انجام گردد.

- بریج (پل باسن)

نکته اصلی که باید در صورت انجام این تمرین به خاطر بسپاریم این است که روی فشردن و فعال کردن عضلات باسن خود تمرکز کنیم. این فرآیند تحت عنوان ارتباط فکر و عضله شناخته می گردد.

روی تخت یا زمین دراز بکشید و زانوهای خود را خم کنید، پاها را روی زمین قرار دهید و دست ها را به پهلو دراز کنید. به باسن خود فشار بیاورید تا از روی زمین بلند گردد و زانوها، باسن و شانه ها در یک خط مستقیم قرار بگیرند. در ادامه عضلات باسن را تحت کنترل و به آرامی پایین آورده و مجددا تمرین را تکرار کنید.

- دراز و نشست چرخشی

این تمرین یک حرکت عالی برای عضلات شکم به شمار می رود. مولفه چرخشی نیز عضلات پهلو را هدف قرار می دهد.

به پشت دراز بکشید، زانوها را خم کنید و کف پاهای خود را به صورت صاف روی تخت قرار دهید. دستانتان را پشت سر خود قرار دهید و آرنج ها را خم کنید. نفس خود را بیرون دهید و هنگام نشستن هسته مرکزی بدن خود را درگیر کنید. هنگامی که به حالت نشسته رسیدید، آرنج راست خود را به سمت زانوی چپ بچرخانید. به مرکز برگردید و بدن خود را پایین بیاورید. 20 حرکت دراز و نشست انجام دهید و هر بار سمتی را که به آن می چرخید، تغییر دهید.

- جمع کردن زانو در سینه

این تمرین ساده دو ناحیه ای که معمولا به سختی هدف قرار می گیرند، یعنی پایین شکم و قسمت داخلی ران را تقویت می کند.

روی زمین یا لبه تخت بنشینید. هسته مرکزی بدن خود را درگیر کنید تا زانوها به سمت قفسه سینه فشرده شوند. در همین حالت پاهای خود را به هم فشار دهید. به عقب خم شوید تا بدن شما به شکل V قرار بگیرد. چند ثانیه در این حالت بمانید و سپس به حالت اولیه برگردید. این تمرین را 15 بار تکرار کنید.

هنگام استفاده از تلفن هوشمند نیز می توان حرکات ورزشی زیر را انجام داد:

کد ویدیو

دانلود

فیلم اصلی

منبع: عصر ایران
انتشار: 14 بهمن 1401 بروزرسانی: 14 بهمن 1401 گردآورنده: kshna.ir شناسه مطلب: 1150

به "چند نرمش مناسب برای خانه و زمان تماشای تلویزیون و موبایل!" امتیاز دهید

1 کاربر به "چند نرمش مناسب برای خانه و زمان تماشای تلویزیون و موبایل!" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چند نرمش مناسب برای خانه و زمان تماشای تلویزیون و موبایل!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید