طرز تهیه ته چین گوشت و بدمجان

به گزارش کیوسک خبری آشنا، ته چین در بین غذا های ایرانی به خاطر شکل و فرم زیبایش از جمله غذا های رسمی و مناسب مهمانی هاست.

طرز تهیه ته چین گوشت و بدمجان

با ما همراه باشید و با تور چین ارزان از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از برترین ها

مواد لازم

  • برنج 3 پیمانه
  • بادمجان 1 کیلوگرم
  • گوشت چرخ نموده 250 گرم
  • پیاز (خلالی خرد گردد) 1 عدد
  • تخم مرغ (زرده) 3 عدد
  • ماست 4 قاشق سوپ خوری
  • زعفران ساییده شده 1 قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • زردچوبه 1 قاشق چای خوری
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • کره 50 گرم
  • طرز تهیه

    1. ابتدا بادمجان ها را بشویید و پوست بکنید. سپس به صورت حلقه ای ببرید و کمی نمک روی آن بپاشید.

    2. در تابه ای مقداری روغن مخصوص سرخ کردن بریزید و بادمجان ها را در آن سرخ کنید. پس از سرخ شدن هر دو طرف بادمجان ها، آنها را به ظرف دیگری منتقل کنید. پیاز خردشده را نیز داخل تابه دیگری سرخ کنید تا طلایی رنگ گردد. بعد زردچوبه را به آن اضافه کنید و همراه پیاز کمی تفت دهید.

    3. پس از آن، گوشت چرخ نموده را همراه کمی نمک و فلفل به پیازداغ بیفزایید. این مخلوط را روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید و آن قدر هم بزنید تا گوشت، تفت داده شده و همزمان بپزد.

    4. برای آنکه گوشت زودتر بپزد، در ظرف را بگذارید.

    5. از طرف دیگر، قابلمه متوسطی را تا نیمه از آب پر کنید و پس از اضافه کردن کمی نمک به آن، روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا به جوش آید. سپس برنجی را که 3-2 ساعت پیش خیس نموده بودید، داخل آب درحال جوش بریزید و چند دقیقه حرارت زیاد بدهید تا همراه با آب بجوشد.

    6. پس از گذشت مدت زمان لازم، آن را آبکش کنید. برنج آبکش شده را کنار بگذارید. حالا زرده های تخم مرغ، زعفران و ماست را در کاسه بزرگی بریزید و خوب هم بزنید؛ سپس برنج آبکش شده را به این مواد اضافه نموده و خوب با آن مخلوط کنید.

    7. داخل یک تابه گرد نسوز کمی روغن بریزید و نیمی از برنج را در آن بریزید. حالا بادمجان های حلقه شده را روی برنج بچینید و آنها را با لایه ای از گوشت چرخ نموده سرخ شده بپوشانید.

    8. در خاتمه به جامانده برنج را روی گوشت بریزید و با قاشق سطح آن را صاف کنید. پیش از دم کردن برنج، با انتهای دسته قاشق چند سوراخ داخل آن ایجاد کنید و سپس کره آب شده را روی سطح برنج بریزید، در ظرف را گذاشته و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید.

    9. پس از گذشت حدود 15 دقیقه دم کنی را روی تابه قرار دهید و بگذارید تا ته چین به طور کامل دم بکشد.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 18 دی 1399 بروزرسانی: 18 دی 1399 گردآورنده: kshna.ir شناسه مطلب: 311

به "طرز تهیه ته چین گوشت و بدمجان" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه ته چین گوشت و بدمجان" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ته چین گوشت و بدمجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید