گرم نگه داشتن مواد غذایی با 4 ترفند جالب

به گزارش کیوسک خبری آشنا، وقتی مهمان دارید و می خواهید زودتر غذا را آماده کنید، یا وقتی قبل از خارج شدن از منزل می خواهید غذای خود را بپزید، گرم نگه داشتن غذا تا موقع سرو، یک دغدغه عظیم برای شماست. در این مطلب با چند راه حل جالب و کاربردی برای گرم نگه داشتن مواد غذایی آشنا شوید.

گرم نگه داشتن مواد غذایی با 4 ترفند جالب

وقتی غذا را برای مهمان ها از چند ساعت قبل از سرو می پزید و آماده می کنید، تا موقع آوردن شام یا نهار سرد می گردد و باید غذای پخته شده را دوباره گرم کنید. گرم کردن دوباره غذا ممکن است باعث خشک شدن، سوختن یا عوض شدن طعم آن گردد.

خبرنگاران در این جا به شما یاری می نماید تا با انجام دادن چند راه حل جالب و آسان، به راحتی غذای پخته شده را تا زمان بردن سر میز غذا گرم و مطبوع نگه دارید.

ترفند اول: گرم نگه داشتن مواد غذایی با روش حمام آب

1- غذا را درون یک ظرف تفلون یا سرامیک کم عمق، مثل ماهیتابه که در پوش مناسبی دارد بریزید و سپس با در ماهیتابه روی غذا را کامل بپوشانید.

2- یک ماهیتابه عظیمتر از ماهیتابه حاوی غذا بردارید و درون آن تا نیمه آب گرم بریزید.

3- ماهیتابه حاوی غذا را درون ماهیتابه آب گرم بگذارید.

4- هر دو ماهیتابه را با هم روی اجاق گاز قرار دهید. شعله زیر آن را روی کم ترین درجه تنظیم کنید.

5- به ماهیتابه های روی اجاق گاز سر بزنید و اگر آب درون ماهیتابه عظیم تبخیر شد، در صورت لزوم مجددا به آن آب اضافه کنید.

همچنین بخوانید: روش صحیح تمیز کردن ماهیتابه نچسب و نگهداری آن

ترفند دوم: گرم نگه داشتن مواد غذایی با استفاده از آرام پز

1- از وسایلی مانند آرام پز، پلو پز، ماهیتابه برقی، اجاق برقی یا سایر وسایلی که به شما امکان پخت آهسته غذا را می دهد استفاده نمایید.

2- غذای آماده را در محفظه آهنی بالای آرام پز قرار دهید.

3- وسیله آرام پز را روی کم ترین درجه تنظیم کنید.

4- درپوش آرام پز را روی غذا بگذارید تا آب غذا تبخیر نگردد.

ترفند سوم: گرم نگه داشتن مواد غذایی با روش بسته بندی

1- غذای داغ را درون یک کیسه حامل مواد غذایی، یا کیسه ای که عایق بندی مناسبی دارد قرار دهید.

2- همچنین می توانید غذای گرم را درون چند لایه فویل آلومینیومی قرار دهید و سپس دور آن یک پتو بپیچید. یا آن را درون یک کیسه عایق بگذارید.

ترفند چهارم: گرم نگه داشتن مواد غذایی با استفاده از فر

1- فر را در دمای پایین کمتر از 200 درجه فارنهایت (95 درجه سانتی گراد) قرار دهید.

2- یک ظرف کم عمق مانند ماهیتابه را با آب گرم تا نیمه پر کنید و روی پایین ترین قفسه فر قرار دهید.

3- در پوش روی ظرف غذا را بگذارید.

4- ظرف محتوی غذا را داخل ماهیتابه آب درون فر قرار دهید.

5- به طور مرتب آب داخل ماهیتابه را چک کنید که تمام نگردد و به محض تمام شدن مجددا داخل ماهیتابه آب بریزید.

همچنین بخوانید: 9 چیزی که به هیچ وجه نباید در مایکروویو قرار بدهید!

برگرفته از: Wikihow

منبع: setare.com
انتشار: 7 اسفند 1399 بروزرسانی: 7 اسفند 1399 گردآورنده: kshna.ir شناسه مطلب: 401

به "گرم نگه داشتن مواد غذایی با 4 ترفند جالب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گرم نگه داشتن مواد غذایی با 4 ترفند جالب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید