10 منبع خوراکی مهم ویتامین E

به گزارش کیوسک خبری آشنا، ویتامین E از ویتامین های محلول در چربی است که به نام یک آنتی اکسیدان قوی هم شناخته می شود و به پیشگیری از بروز استرس اکسیداتیو در بدن کمک می کند.

10 منبع خوراکی مهم ویتامین E

به گزارش خبرنگاران، آنتی اکسیدان ها از سلول های بدن در برابر اثرات مخرب رادیکال های آزاد محافظت می کنند و می توانند خطر ابتلا به بیماری های خطرناکی مانند سرطان، بیماری های قلبی یا حتی آلزایمر را کاهش دهند

بنابراین مقادیر مناسب ویتامین E می تواند فرد را در برابر بیماری های قلبی، سرطان و آسیب چشمی مرتبط با سن (دژنراسیون ماکولا) محافظت کند.

از مهمترین مزایای ویتامین E شامل نقش آن به نام ویتامین محلول در چربی است که برای عملکرد مناسب بسیاری از اندام ها، فعالیت های آنزیمی و فرآیندهای عصبی مورد نیاز است.

در عین حال مصرف زیاد ویتامین E از طریق مکمل ها می تواند منجر به خون ریزی بیش از حد شود. البته مصرف خوراکی های حاوی ویتامین E مانند مواردی که در ذیل آورده شده، سالم و بی خطر است.

بنا بر گزارش سایت مای فود دیتا، اندازه مورد نیاز مصرف ویتامین E به طور روزانه 15 میلی گرم است.

از مواد غذایی حاوی بالاترین مقادیر ویتامین E می توان به ترتیب به موارد زیر اشاره کرد:

1- تخمه آفتابگردان

2- بادام ها

3- آووکادو

4- اسفناج

5- کدو گردویی (از خانواده کدو حلوایی)

6- کیوی

7- کلم بروکلی

8- ماهی قزل آلا

9- روغن زیتون

10- میگو

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 2 آبان 1400 بروزرسانی: 2 آبان 1400 گردآورنده: kshna.ir شناسه مطلب: 779

به "10 منبع خوراکی مهم ویتامین E" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "10 منبع خوراکی مهم ویتامین E"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید