طرز تهیه شیرینی سابله؛ ترد و خوشمزه مناسب عید

به گزارش کیوسک خبری آشنا، اگر فرد هنرمندی باشید، احتمال اینکه به شیرینی درست کردن هم علاقه داشته باشید، بسیار بالا است. در این مطلب از مطالب آموزش آشپری تصویری خبرنگاران مگ طرز تهیه شیرینی سابله را به شما آموزش می دهیم. شیرینی سابله یک شیرینی فرانسوی است که رسپی بسیار ساده ای دارد و شما می توانید آن را برای عید نوروز آماده کنید و از طعم بی نظیر آن در کنار چای یا قهوه لذت ببرید.

طرز تهیه شیرینی سابله؛ ترد و خوشمزه مناسب عید

مواد لازم

مواداندازه
روغن جامد یا روغن صاف یا کره100 گرم
پودر قندنصف پیمانه
زرده تخم مرغیک عدد
عصاره وانیلیک قاشق چای خوری
نشاسته ذرتدو قاشق غذاخوری
آرد سفیدیک پیمانه

تعداد: 40 عدد

زمان پخت: 2 ساعت

طرز تهیه شیرینی سابله

    1. در ابتدا یک پیمانه روغن جامد یا روغن صاف یا کره هم دمای محیط را داخل کاسه همزن بریزید. نصف پیمانه پودر قند الک شده را به آن اضافه نموده و با همزن تا زمان کرمی و پفکی شدن ترکیب آن ها را هم بزنید. یک عدد زرده تخم مرغ و یک قاشق چای خوری عصاره وانیل به مواد اضافه کنید و تا زمان یک دست شدن هم بزنید.
    2. دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت به مواد اضافه نموده و مخلوط کنید. یک پیمانه آرد سفید را کم کم به مایع خمیر اضافه کنید. می توانید با نوک انگشت خمیر را جمع کنید. احتیاجی به ورز دادن نیست فقط باید خمیر جمع گردد. خمیر را داخل نایلون قرار داده و به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملا خنک گردد.
    3. زمانی که خمیر استراحت کرد آن را بین دو عدد نایلون یا کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانت باز کنید. با استفاده از هر نوع قالبی که در دسترس دارید خمیر را قالب بزنید. زمانی که شیرینی ها حاضر شد، آن ها را داخل سینی فر بدون احتیاج به کاغذ روغنی بچینید. شیرینی ها را به مدت 10 دقیقه در دمای 170 درجه سانتی گراد در طبقه وسط فر بپزید. فر هم باید از نیم ساعت قبل روشن و گرم باشد و احتیاجی به رنگ گرفتن شیرینی ها نیست.
    4. زمانی که شیرینی ها خنک شدند می توانید برای تزیین وسط شیرینی از از شکلات تخته ای بن ماری شده یا عسلی که با آب رقیق شده به همراه اندازهی پودر پسته یا پودر گل سرخ یا پودر نارگیل زعفرانی بهره ببرید.

خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.

خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 9 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 9 اردیبهشت 1404 گردآورنده: kshna.ir شناسه مطلب: 1368

به "طرز تهیه شیرینی سابله؛ ترد و خوشمزه مناسب عید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی سابله؛ ترد و خوشمزه مناسب عید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید