طرز تهیة پای سیب هلندی، یک شیرینی پرطرف دار و مقوی طرز تهیه پای سیب هلندی؛ اطلاعات لازم برای تهیه آن برای 8 نفر و مرحله تهیه خمیر

به گزارش کیوسک خبری آشنا، پای سیب در گروه شیرینی هایی قرار گرفته است که با میوه سیب تهیه می گردد. معجونی از طعم لذیذ دارچین و سیب، این شیرینی را به شیرینی همیشگی در بیشتر کافه ها و قنادی ها تبدیل نموده است. بر خلاف تصور عموم، این شیرینی اصالتی آمریکایی ندارد و اولین بار به وسیله انگلیسی ها پخت شده است.

طرز تهیة پای سیب هلندی، یک شیرینی پرطرف دار و مقوی طرز تهیه پای سیب هلندی؛ اطلاعات لازم برای تهیه آن برای 8 نفر و مرحله تهیه خمیر

علاوه بر اینکه از پای سیب در مفاهیم نمادین اروپا به عنوان سنبل خانه ای آباد و پر از عشق یاد می گردد، این نماد از مرزها عبور نموده و سال هاست که عطر و بوی آن در خانه ما ایرانیان نیز یادآور محفلی گرم و خانواده ای صمیمی است.

ما نیز در این مقاله به طرز تهیه این کیک خوشمزه و نوع هلندی آن می پردازیم. بر خلاف تصور منفی ای که از شیرینی وجود دارد انواع مختلفی از شیرینی وجود دارند که می توانند مقوی باشند. با آشنایی با طرز تهیه شیرینی هایی مثل پای سیب هلندی یا طرز تهیه تارت خرما و گردو می توانید یک شیرینی مقوی تهیه کنید.

با طرز پای سیب با دستور هلندی و بعلاوه کیک سیب با دستور هلندی با ما همراه باشد.

پای سیب هلندی منحصربه فرد و مجذوب کننده دارد.

طرز تهیه پای سیب هلندی؛ اطلاعات لازم برای تهیه آن برای 8 نفر و مرحله تهیه خمیر

مواد لازم برای خمیر پای:

مواد لازممقدار لازم
آرد1 پیمانه
آب سرد2 یا 3 قاشق غذاخوری
نمک1/2 قاشق چایخوری
روغن قنادی1/3 پیمانه یا 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم داخل پای

مواد لازممقدار لازم
سیب ورقه شده8 پیمانه
شکر1/2 پیمانه
آرد1/4 پیمانه
دارچین1/4 قاشق چایخوری
آبلیمو1 قاشق چایخوری

مواد لازم سطح روی پای

مواد لازممقدار لازم
کره1/2 پیمانه
آرد1 پیمانه
شکر قهوه ای2/3 پیمانه
شکر1 قاشق غذاخوری

جزئیات غذایی پای سیب هلندی

مقدار کالری در هر 100 گرم310 کیلو کالری
زمان آماده سازی15 دقیقه
زمان لازم برای پخت55 دقیقه
تعداد نفرات8 نفر

برای تهیه پای سیب هلندی ابتدا 1 پیمانه آرد را با نمک مخلوط کنید و روغن قنادی را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس یک قاشق یک قاشق آب سرد اضافه کنید و هر بار هم بزنید.

وقتی مواد خودش را کمی از دیواره جدا کرد خمیر آماده است. مواد را تقسیم کنید و سپس روی آن را کمی فشار بدهید تا دایره ای گردد. روی سطح خمیر کمی آرد بپاشید و در نایلون بپیچید و آن را حدود 45 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی سفت گردد.

طرز تهیه پای سیب هلندی؛ مرحله پخت و نهایی

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر را با وردنه به صورت دایره ای باز کنید و به قالب انتقال دهید. سپس آن را باز کنید و کمی فشار دهید تا به کف و دیواره های قالب بچسبد. لبه های اضافی خمیر را که از ظرف بیرون زده ببرید.

سیب ها را پوست بکنید و نازک ورقه کنید. حالا آنها را در کاسه ای با شکر، دارچین، آرد و آبلیمو مخلوط کنید و روی خمیر پای بریزید.

در یک ظرف کره، آرد و شکر قهوه ای بریزید و با دست تمیز مخلوط کنید. حالتی شبیه به خرده نان پیدا می نماید سپس آن را یکنواخت روی مواد پای بریزید و یک قاشق شکر روی آن بپاشید.

پای را 45-55 دقیقه در فر قرار دهید تا نان زیری و خرده های روی پای طلایی رنگ شوند. اجازه دهید پای سیب هلندی قبل از سرو خنک گردد و سپس نوش جان کنید.

پای سیب هلندی اصالتاً یک کیک انگلیسی است.

طرز تهیه پای سیب خارجی؛ قدم به قدم.

مواد لازم پای سیبمقدار لازم
آرد400 گرم
پودر شکر120 گرم
کره سرد150 گرم
تخم مرغ1 عدد
آب یخ4 قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری

مواد داخل پای سیب:

مواد لازم برای داخل پای سیبمقدار لازم برای داخل پای سیب
سیبمقدار لازم
دارچینبه مقدار لازم
کرهیک قاشق غذاخوری
شکرلیوان

جزئیات غذایی پای سیب خارجی:

مقدار کالری در هر 100 گرم310 کیلو کالری
زمان آماده سازی70 دقیقه
زمان لازم برای پخت30 دقیقه
تعداد نفرات4 نفر

در ابتدا سیب ها را در میزان و به مقدار دلخواه، اما نه نازک و نه بسیار ضخیم خرد کنید. سپس مخلوطی از گلاب، شکر و دارچین تهیه کنید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا به حالت کمپوت در بیاید و بعد از روی شعله برداشته و به آن فرصت دهید تا خنک گردد.

برای تهیه خمیر این شیرینی باید مخلوطی از آرد و کره سرد و پودر شکر را با نوک انگشت خود تهیه کنید تا شبیه نان خرد گردد.

وانیل، آب یخ و تخم مرغ با هم مخلوط کنید و با نوک انگشت ورز بدهید تا خمیری شکل گردد. خمیر حاصل را روی سلفون پهن کنید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید. سطح صاف یک ظرف مانند سینی را آرد پاشی کنید و پس از گذشت 1 ساعت خمیر را از یخچال خارج کنید و روی سطح به ضخامت 1 سانتیمتر پهن کنید.

در مرحلة بعد مواد داخل پای را داخل خمیر بریزید. برای روی خمیر نوارهای باریک از خمیر برش بزنید و مثل حصیر ببافید.

مخلوطی از زرده تخم مرغ و نوک قاشق غذاخوری شکر و زعفران یا زردچوبه تهیه کنید و به سطح کیک بمالید تا ظاهری لذیذ به خود بگیرد. پای سیب را به مدت 30 دقیقه داخل فر با درجه حرارت 180 قرار بدهید. پس از 30 دقیقه کیک شما آماده است. نوش جان.

با تهیه پای سیب خارجی طعم جدیدی از پای سیب تجربه می کنید.

طرز تهیه کیک سیب هلندی؛ کیک خانگی پرطرف دار.

مواد لازممقدار لازم
تخم مرغ2 عدد
شکر175 گرم
وانیلنصف قاشق چایخوری
کره85 گرم
شیر75 میلی گرم
آرد125 گرم
دارچیننصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر2 قاشق چایخوری
سیب2 عدد

جزئیات غذایی کیک سیب هلندی:

مقدار کالری در هر 100 گرم310 کیلو کالری
زمان آماده سازی15 دقیقه
زمان لازم برای پخت35 دقیقه
تعداد نفرات5 نفر

در ابتدا فر را در دمای 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و به آن فرصت دهید تا گرم گردد. مخلوطی از تخم مرغ، شکر و وانیل تهیه کنید و آن قدر هم بزنید که خمیری سفت و ضخیم به دست بیاید. کره را به شیر اضافه کنید و حرارت دهید.

سپس مخلوط شیر و کره را به خمیر تخم مرغی تهیه شده اضافه کنید و هم بزنید. در مرحله بعد؛ آرد، دارچین و بیکینگ پودر را با هم الک کنید و به آرامی داخل مخلوط تهیه شده بریزید. قالب کیک چرب شده یا پوشانده شده با کاغذ روغنی را برداشته و مخلوط را در آن بریزید و سطحش را صاف کنید.

سیب هایی که از قبل پخته شده و به قطعات نازک و دلخواه برش خورده است را روی خمیر کیک بچینید (موقع چیده شدن به ته کیک فرومی روند).

یک قاشق چایخوری شکر روی خمیر کیک بپاشید و به مدت ده دقیقه آن را در فر حرارت دهید. سپس حرارت فر را به 180 درجه سانتی گراد کاهش دهید و 20 تا 25 دقیقه دیگر حرارت دهید تا زمانی که مایه کیک بالا بیاید و طلایی رنگ گردد.

کیک را از فر خارج نموده و بگذارید در قالب سرد گردد. کیک خوشمزه شما آماده است. نوش جان.

کیک سیب هلندی یک کیک خوشمزه و مقوی است.

حرف آخر

ما در این مقاله به آموزش طرز تهیه پای سیب هلندی پرداختیم. با پختن این پای سیب یک عصرانه لذیذ و مجذوب کننده برای خود، خانواده یا مهمانان خود تهیه کنید.

بعلاوه گزینه شیرینی فروشی آنلاین را از یاد نبرید. اگر هوس پای سیب نموده اید؛ اما وقت و انرژی ندارید به راحتی به صورت آنلاین آن را سفارش دهید و درب منزل تحویل بگیرید. امیدوارم این مقاله برای شما یاری کننده و مفید بوده باشد.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 17 بهمن 1403 بروزرسانی: 17 بهمن 1403 گردآورنده: kshna.ir شناسه مطلب: 1346

به "طرز تهیة پای سیب هلندی، یک شیرینی پرطرف دار و مقوی طرز تهیه پای سیب هلندی؛ اطلاعات لازم برای تهیه آن برای 8 نفر و مرحله تهیه خمیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیة پای سیب هلندی، یک شیرینی پرطرف دار و مقوی طرز تهیه پای سیب هلندی؛ اطلاعات لازم برای تهیه آن برای 8 نفر و مرحله تهیه خمیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید