طرز تهیه فیله استریپس مرغ خانگی، سالم و خوشمزه

به گزارش کیوسک خبری آشنا، امروز در خبرنگاران مگ قصد داریم طرز تهیه فیله استریپس مرغ خانگی سالم و خوشمزه را به شما آموزش دهیم. فیله استریپس مرغ یا همان چیکن استریپس یک فست فود لذیذ است که در رستوران به راحتی پیدا می گردد اما چندان بهداشتی نیست. با دستور پخت ما می توانید فیله مرغ سوخاری محبوب خود را در خانه و بسیار سالم تر تهیه کنید و با دوستان و خانواده از آن لذت ببرید.

طرز تهیه فیله استریپس مرغ خانگی، سالم و خوشمزه

مرغ سوخاری همواره یک انتخاب عالی است که کسی از آن پشیمان نمی گردد. فیله استریپس هم یکی از انواع بسیار محبوب و خوشمزه مرغ سوخاری محسوب می گردد. علاوه بر این، فیله مرغ ارزش غذایی بالایی دارد و اگر خوب طبخ گردد در کنار طعم خوب بافت بسیار نرم و لطیفی خواهد داشت.

غذاهایی مانند فیله استریپس یا ناگت مرغ جزو غذاهایی هستند که هواداران آن ها شامل همه رده های سنی می گردد. کسی نیست که به یک بشقاب فیله مرغ سوخاری و سیب زمینی سرخ نموده نه بگوید. پس حتی اگر در خانه بچه ای بهانه گیر دارید که مرغ نمی خورد، مطمئن باشید با این دستور پخت می توانید او را عاشق طعم مرغ کنید.

با ما همراه باشید تا فوت و فن درست کردن یک چیکن استریپس پولکی، پفکی و خوشمزه را یاد بگیرید. بعلاوه می توانید به آرشیو آموزش آشپزی خبرنگاران مگ هم سر بزنید و دستور پخت ناگت مرغ، پیتزا مکزیکی و ده ها غذای هیجان انگیز دیگر را هم مشاهده کنید.

مواد لازم (برای 3 نفر)

  • فیله مرغ: 400 گرم
  • آرد نول: یک و نیم پیمانه
  • نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • سس کچاپ: 2 قاشق غذاخوری
  • سس چیلی: 2 قاشق غذاخوری
  • شیر: یک و نیم پیمانه
  • لیمو ترش تازه: 2 عدد
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر سیر، پیاز، پاپریکا، آویشن و کاری: به میزان لازم

طرز تهیه فیله استریپس در خانه با مرغ (چیکن استریپس)

1.

ابتدا باید برای مایه مرینیت باترمیلک تهیه کنید. برای تهیه کردن باترمیلک، شیر را در ظرف مناسبی بریزید و سپس آب لیمو ترش تازه را به آن اضافه و 10 دقیقه صبر کنید. بعد از 10 دقیقه باترمیلک شما مانند تصویر آماده می گردد.

2.

بعد از حاضرشدن باترمیلک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پیاز، پودر پاپریکا، پودر آویشن، پودر کاری، 2 قاشق غذاخوری سس کچاپ، 2 قاشق غذاخوری سس چیلی و یک تخم مرغ به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس نمک مایه را میزان کنید.

3.

بعد از آماده شدن مایه مرینیت، فیله های مرغ را در آن بخوابانید و به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت نمایند و مواد به خورد آن ها برود.

4.

در این فاصله آرد سفید را با نشاسته ذرت، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پیاز، پودر پاپریکا، پودر آویشن و پودر کاری مخلوط و نمک آن را میزان کنید. می توانید یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر هم به آرد اضافه کنید.

5.

بعد از 2 ساعت فیله ها را از یخچال خارج کنید و یکی یکی به ترتیب در آرد، آب سرد و دوباره آرد بغلتانید تا اطراف آن ها پولک هایی ایجاد گردد.

6.

مراحل بالا را می توانید تا دو مرتبه تکرار کنید تا مانند تصویر پولک های بیشتری اطراف فیله ایجاد گردد.

7.

فیله ها را در روغن زیاد به صورت غوطه ور با حرارت میانه سرخ کنید. زمان پخت مناسب برای هر تکه در این شرایط بین 12 تا 15 دقیقه است.

دقت کنید که دمای زیاد باعث سرخ شدن سریع لایه بیرونی و خام ماندن وسط فیله های مرغ می گردد.

بعلاوه تابه یا قابلمه خود را نباید از فیله پر کنید تا فاصله مناسب بین آن ها وجود داشته باشد.

8.

فیله استریپس را به صورت پرسی یا ساندویچ کنار سبزیجات و سیب زمینی سرخ نموده سرو کنید. نوش جان!

طرز تهیه فیله استریپس پولکی

در نگاه اول شاید به نظرتان طرز تیهه فیله استریپس مرغ سخت باشد. اما شما می توانید این غذا را به راحتی در منزل خود تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه فیله استریپس پولکی

عنوانمیزان
فیله مرغ8 عدد
پیاز2 عدد
آبنصف پیمانه
ماست چکیده1 پیمانه
آرد سفید2 پیمانه
فلفل سیاه، پاپریکا، فلفل سیاه، نمک و پودر سیر1 قاشق چای خوری از هر کدام
زنجبیلنصف قاشق چای خوری
روغن سرخ کردنیبه میزان لازم

مراحل تهیه فیله استریپس پولکی

1. مرغ را به میزان دلخواه برش بزنید.

2. پیازها را رنده کنید. ماست چکیده، پیاز و نصف ادویه ها را درون ظرفی متناسب بریزید و با یکدیگر ترکیب کنید.

3. تکه های مرغ را به مخلوط مواد اضافه کنید. درب ظرف را ببندید یا روی آن را نایلونی تمیز بپوشانید. مواد باید 3 الی 4 ساعت در یخچال استراحت نمایند تا مرغ به خوبی طعم بگیرد.

4. در ظرفی دیگر آرد و ادویه را با یکدیگر ترکیب کنید. تکه های مرغ طعم دار شده را در این مخلوط غلت دهید.

5. تکه های کوچک مرغ را در روغن سرخ کنید. فیله استریپسی پولکی شما آماده است. نوش جان!

طرز تهیه فیله استریپس با پودر پانکو

حتی اگر به مرغ علاقه نداشته باشید احتمالا فیله استریپس با پودر پانکو به یکی از غذاهای مورد علاقه شما تبدیل خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه فیله استریپس با پودر پانکو

عنوانمیزان
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
سس خردلیک چهارم پیمانه
سیر رنده شده2 حبه
پودر پانکو2 پیمانه
نمک1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه آسیاب شدهنصف پیمانه
پاپریکا1 قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون استخوان600 گرم

مراحل تهیه فیله استریپس با پودر پانکو

1. فر را با دمای 245 درجه سانتی گراد گرم کنید. 1 قاشق غذاخوری از روغن زیتون را روی دستمالی کاغذی بریزید و دستمال را روی قفسه خنک نماینده فر قرار دهید.

2. سیر را له نموده و با خردل مخلوط کنید.

3. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، پانکو، پارپیکا، نمک و فلفل سیاه را در ظرفی با یکدیگر ترکیب کنید.

4. سینه مرغ را به صورت نواری برش دهید. سپس تکه های مرغ را در مخلوط سیر و خردل بغلتانید.

5. مرغ ها را در مخلوط پانکو نیز بلغتانید تا آرد روی آن را پوشش دهد.

6. برش های مرغ را درون سینی فر چرب شده قرار دهید. سینی را برای 15 دقیقه در فر بگذارید. دمای فر برای تهیه فیله استریپس باید 74 درجه سانتی گراد باشد.

7. پس از طلایی شدن فیله ها غذای شما آماده است. نوش جان!

طرز تهیه فیله استریپس رستورانی

اگر به رستوران دسترسی ندارید یا زمان تان محدود است می توانید در عرض یک ساعت فیله استریپس رستورانی را در منزل خود تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه فیله استریپس رستورانی

عنوانمیزان
آرد نول1 پیمانه
تخم مرغ بزرگ2 عدد
آب2 قاشق غذاخوری
خرده نان خشک شده2 پیمانه
فلفل سیاهنصف قاشق چای خوری
فلفل قرمز شیریننصف قاشق چای خوری
فیله مرغ24 تکه
روغن سرخ کردنی2 لیوان

مواد لازم برای تهیه سس فیله استریپس رستورانی

عنوانمیزان
سس مایونز1 پیمانه
خامه ترشنصف پیمانه
خردل3 قاشق غذاخوری
پودر ترب کوهی 3 قاشق غذاخوری

مراحل تهیه فیله استریپس رستورانی

1. تخم مرغ ها را همراه با آب در کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید.

2. در ظرفی دیگر فلفل سیاه و فلفل سبز شیرین را با یکدیگر ترکیب کنید.

4. تکه های مرغ را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ و بعد در پودر نان خشک بغلتانید.

5. روغن سرخ کردنی را در ظرفی گود بریزید و کمی صبر کنید تا داغ گردد.

6. هر تکه مرغ را 6 الی 8 دقیقه در روغن سرخ کنید. پس از طلایی شذن آن ها از روغن بیرون آورید و روی دستمال یا توری های سیمی قرار دهید.

7. در طرز تهیه فیله مرغ استریپس فست فودی تهیه سس نیز سس مایونز، خامه ترش، پودر ترب کوهی و سس خردل را با یکدیگر ترکیب کنید. نوش جان!

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 1 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 1 اردیبهشت 1404 گردآورنده: kshna.ir شناسه مطلب: 1363

به "طرز تهیه فیله استریپس مرغ خانگی، سالم و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه فیله استریپس مرغ خانگی، سالم و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید