وینچستر، عمارتی اسرارآمیز

به گزارش کیوسک خبری آشنا، عمارت وینچستر که به خانه اسرارآمیز معروفیت دارد، در استان کالیفرنیای آمریکا واقع شده است. این خانه معماری بسیار عجیب و جالبی دارد که باعث شده است که این عمارت به یکی از جاذبه های گردشگری کالیفرنیا تبدیل گردد. با خبرنگاران همراه باشید تا با تاریخچه و رازهایی که در خصوص این عمارت مطرح است، آشنا شوید.

وینچستر، عمارتی اسرارآمیز

عمارت وینچستر در حومه سن خوزه در استان کالیفرنیا قرار گرفته است و یک عمارت بزرگ به سبک عصر ویکتوریا است که باغ های بسیار زیبایی اطراف آن را فراگرفته اند. از بیرون که نگاه میکنی، هیچ چیز این عمارت غیرعادی نیست، اما داخل آن داستان دیگری است.

این عمارت در اصل متعلق به سارا وینچستر است که بیوه نجیب زاده ویلیام ویرت وینچستر بوده و شاید یکی از عجیب وغریب ترین خانه هایی است که تا به امروز ساخته شده است. این عمارت 160 اتاق دارد و پر از معماری بدیع و شگفت انگیز است؛ بعضی از راه پله ها به سقف یا دیوار منتهی می شوند، درها رو به سطوح شیب دار یا فضای باز باز می شوند، پنجره ها رو به اتاق دیگری باز می گردد، پنجره های سقفی بین طبقات قرار گرفته اند، شومینه های کور و ده ها چیز عجیب دیگر که به وسواس غیرقابل توضیحی منجر شد و مالک قبلی عمارت، به مدت 38 سال و به طور مداوم ساخت خانه را به این شکل ادامه داد.

داستان این عمارت با مرگ ویلیام ویرت وینچستر در سال 1881 شروع شد و با مرگ وی، همسرش سارا ثروت باورنکردنی او را به ارزش 20 میلیون دلار و 50 درصد از سهام کارخانه وینچستر را به ارث برد و درآمدش در هر روز به هزار دلار رسید. این مبلغ در آن موقع بسیار زیاد بود اما ثروت هم مرحمی بر غم از دست دادن همسر و فرزند نبود. 15 سال قبل از دست دادن همسرش، سارا نوزاد دختر خود را از دست داده بود. این یک تراژدی بود و سارا بعد از مرگ همسرش نیز به سختی بهبود یافت.

طبق داستانی که امروزه وجود دارد، سارا از شدت غم و اندوه فلج شده بود و پیش یک احضارکننده ارواح رفت. شخص احضارکننده به او گفت که خانواده وینچستر به وسیله ارواحی گرفتار شده اند که با تفنگ هایی که محصول کارخانه همسر او بود، کشته شده اند و مرگ نابه هنگام دختر و همسرش نتیجه همین است. آن شخص به سارا توصیه کرد که به غرب برود و برای تسکین روح آن ارواح، خانه بزرگی بسازد و هیچ گاه از ساختن خانه دست نکشد. و این دقیقا همان کاری بود که سارا انجام داد. او نیوهون را در استان کانکتیکات ترک نموده و به سن خوزه رفت و یک خانه ساده و محقری را خرید.

سارا با هیچ معماری مشورت نکرد و هیچ طرح جامعی نداشت اما هر صبح سرکارگر را دیدار می کرد و نقشه چیزی را که باید می ساختند را به او نشان می داد. اغلب نقشه ها بی نظم بودند و زمانی که آن ها کار نمی کردند، سارا آن را پاره می کرد یا طرح را عوض می کرد. این گونه بود که چنین معماری های عجیب وغریبی در این خانه شکل گرفت، مانند درها یا راه پله هایی که به هیچ کجا راه ندارند و راهروهایی که دوبار به همان مسیر کشیده شده است.

یک نظریه وجود دارد که می گوید سارا می خواسته ارواح را سرگشته کند و آن ها را در پیچ وخم اتاق ها و راهروها گیر بیندازد. هیچ کس نمی داند سارا در پی رسیدن به چه چیزی بوده است. شاید به خاطر ارواح بود یا شاید هم او در پی تفریح بوده که هیچ گاه به خاتمه نرسد تا ذهنش از غم و اندوه بزرگش منحرف گردد.

در آن موقع این خانه بسیار پیشرفته بود و با امکانات خوب و زیادی مانند توالت های مدرن در داخل خانه، لوله کشی، دوش آب گرم، تهویه، لامپ های گازی و بالابرهای برقی و هیدرولیکی تجهیز شده است. به علاوه لوسترهایی از جنس طلا و نقره، پارکت های منبت کاری شده کف اتاق ها و درهایی از جنس برنز و نقره آلمانی دیگر چیزهایی بودند که به این خانه زینت می دادند. سارا برترین کابیت سازها را برای ساخت جعبه ها و کشوها را استخدام کرد تا جعبه هایی برای نگهداری از برترین و کمیاب ترین پارچه های ساتن، کتان های دست دوز شرقی، پارچه های ابریشمی و پارچه های بسیار زیبای بافته شده در هند و ایران بسازند.

ساخت این خانه به صورت خستگی ناپذیر به مدت 38 سال ادامه داشت تا این که سارا در 5 سپتامبر سال 1922 دیگر از خواب بیدار نشد. در بعضی از داستان ها گفته می گردد که هنگامی که نجارها فهمیدند که او مرده است، دست از کار کشیدند.

در زمان مرگ او مساحت این عمارت بزرگ 18210 متر مربع بود و نقشه آن به قدری گیج کننده بود که هر بار که اتاق ها را می شمردند، در هر بار نتیجه متفاوتی حاصل می شد! در ابتدا گفته شد که خانه 148 اتاق دارد اما بعدها این تعداد به 160 اتاق تغییر یافت. دقیقا در اکتبر سال جاری بود که یکی دیگر از اتاق های آن کشف شد و تعداد اتاق های آن را به 161 تغییر داد.

بعضی تخمین زده اند که سارا 5/5 میلیون دلار برای ساخت این خانه هزینه کرد اما وقتی این عمارت بعد از مرگ او به حراج گذاشته شد، فقط 135 هزار دلار قیمت گذاری شد. با این حال این خانه به سرعت به یک جاذبه گردشگری تبدیل شد و تا سال 1924 نام مستعار خانه اسرارآمیز را به خود گرفت. در سال 1974 خانه وینچستر در لیست خانه های ملی و اماکن تاریخی آمریکا به ثبت رسید.

منبع: کجارو / amusingplanet.com
انتشار: 18 آبان 1403 بروزرسانی: 18 آبان 1403 گردآورنده: kshna.ir شناسه مطلب: 1300

به "وینچستر، عمارتی اسرارآمیز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "وینچستر، عمارتی اسرارآمیز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید