پرفروش ترین انیمیشن های پیکسار را بشناسید

به گزارش کیوسک خبری آشنا، همه آن هایی که دنیای سینما را دنبال می نمایند، استودیوی پیکسار را می شناسند. یک استودیوی انیمیشن سازی آمریکایی که بیشتر از هر چیز دیگری به لوگوی جذابی که دارد، مشهور است؛ یک چراغ مطالعه که روی حرف دوم عبارت انگلیسی پیکسار فرود می آید. استودیوی پیکسار یکی از پیشتازان دنیای انیمیشن لقب می گیرد که همواره کیفیت را به کمیت ترجیح داده و شاید همین هم باعث شده با وجود عناوین اندکی که خلق نموده حالا یکی از محبوب ترین استودیوهای انیمیشن سازی باشد.

پرفروش ترین انیمیشن های پیکسار را بشناسید

استودیوی پیکسار تا امروز 23 انیمیشن سینمایی را اکران نموده است. پروژه آن ها با اکران انیمیشن داستان اسباب بازی ها در سال 1995 شروع شده و تا امروز ادامه دارد؛ جایی که انیمیشن نو پیکسار با نام لوکا مدتی پیش در دسترس دیدنگران نهاده شد. پیکسار در طول همه این سال ها بیشتر از 14 میلیارد دلار از اکران انیمیشن های خود عایدی داشته تا میانگین آماری باورنکردنی 620 میلیون دلار برای هر فیلم را ثبت کند.

انیمیشن های پیکسار نه تنها در جلوه های تصویری خلاق و پویا هستند بلکه داستان های احساسی و مجذوب نمایندهی دارند که نه تنها بچه ها را سرگرم می نماید بلکه برای بزرگسالان هم مجذوب نماینده و خیره نماینده اند. در ادامه می توانید با پرفروش ترین انیمیشن های استودیوی انیمیشن سازی پیکسار آشنا شوید.

Ratatouille | موش سرآشپز

نمره منتقدان: 96 از 100

فروش در باکس آفیس جهانی: 625.5 میلیون دلار

شاهکاری از استودیوی پیکسار که می تواند یکی از متفاوت ترین ساخته های این استودیو هم باشد. اگر موش سرآشپز به وسیله استودیوی دیگری ساخته می شد احتمالا هرگز مورد توجه قرار نمی گرفت اما این قدرت باورنکردنی استودیوی پیکسار است که به پیروزیت تاریخی این انیمیشن کمک شایانی نموده است. ترکیب پیروز آشپزی، شهر پاریس و رویاپردازی به زیباترین شکل ممکن در موش سرآشپز به تصویر کشیده می شود تا هشتمین انیمیشن سینمایی پیکسار به یک پیروزیت ارزشمند تبدیل شود.

خلاصه داستان: رمی موشی است که در خیابان پاریس های زندگی می نماید. او امیدوار است روزی به یک آشپز بزرگ تبدیل شود. اما خانواده رمی با این هدف عجیب او مشکل دارند. با این حال رمی دوست ندارد رویاهایش را فدای انتقاد دیگران کند و به هر شکلی که شده کوشش می نماید تا این راستا سخت را تا سرانجام طی کند.

The Incredibles | شگفت انگیزان

نمره منتقدان: 97 از 100

فروش در باکس آفیس جهانی: 631.4 میلیون دلار

قرن بیست و یکم بدون هیچ شک تردیدی متعلق به پیکسار است. اگر والت دیزنی در سال های ابتدایی قرن بیستم به توسعه مفهومی به نام انیمیشن کمک کرد، پیکسار این فناوری مجذوب نماینده را وارد جهانی سه بعدی کرد تا روح تازه ای به آن دمیده باشد. شگفت انگیزان یکی از نخستین عناوین سینمایی استودیوی پیکسار بود که به شدت مورد توجه منتقدان و دیدنگران نهاده شد. در شرایطی که بیشتر انیمیشن های هر سال آثاری دوبعدی و تکراری بودند، ظهور شگفت انگیزان پویانمایی را برای همواره عوض کرد.

پیکسار با انیمیشن شگفت انگیزان که آن روزها نخستین انیمیشن انسان محور استودیو بود به دو جایزه اسکار دست پیدا کرد. این انیمیشن یکی از برترین انیمیشن های استودیوی پیکسار است که هنوز هم طرفداران بسکمک دارد.

خلاصه داستان: خانواده آقای پار زیر سایه زندگی تقریبا معمولی شان از قدرت های ابرقهرمانی خود کمک می گیرند. با این حال آن چه باعث شده آن ها زندگی خاصی داشته باشند، استفاده از همین قدرت های ویژه در زندگی روزمره است. زندگی اما همواره ملایم دنبال نمی شود. ربات هایی ظهور نموده اند که می توانند جهان را برای همواره تحت تاثیر قرار دهند و هیچکس به مقدار خانواده پار نمی تواند در برابر آن ها ایستادگی کند.

Up | بالا

نمره منتقدان: 98 از 100

فروش در باکس آفیس جهانی: 731.4 میلیون دلار

ساخت انیمیشن بالا برای پیکسار پنج سال زمان احتیاج داشت اما آن ها نه تنها جایزه برترین انیمیشن اسکار را تصاحب کردند بلکه نامزد جایزه برترین فیلم سینمایی اسکار هم شدند. ساخت این انیمیشن برای پیکسارهزینه 175 میلیون دلاری به همراه داشت ولی استودیوی خیلی زود همه این سرمایه هنگفت را از گیشه های سینما به دست آورد. به اعتقاد بسکمک از منتقدان بالا یکی از خیره نماینده ترین و متفاوت ترین آثار استودیوی پیکسار است که به شدت مورد توجه دیدنگران هم نهاده شد. بنابراین تبدیل شدن آن به یکی از پرفروش ترین عناوین پیکسار چندان هم عجیب نیست.

خلاصه داستان: رویای پیر مرد 78 ساله بادکنک فروش یعنی کارل فردریکسِن به تحقق می پیوندد. او هزاران بادکنک را به خانه خودش وصل می نماید و راهی آبشار بهشت در آمریکای جنوبی می شود. پسر بچه ای خوش بین به نام راسل هم به طور اتفاقی با فردریکسِن همسفر می شود. در این سفر پر ماجرا یک سگ به نام هاپو و یک پرنده کمیاب به نام توک دراز با آن ها همراه می شوند. اما این سفر بدون حاشیه هم نیست چراکه فردریکسن در آمریکای جنوبی قهرمان دوران کودکی خود یعنی چارلز مانتس را دیدار می نماید و مسائل و ماجراهای زیادی برای او به وجود می آید.

Monsters University | دانشگاه هیولاها

نمره منتقدان: 80 از 100

فروش در باکس آفیس جهانی: 743.4 میلیون دلار

حالا نوبت به پیش عایدی انیمیشن کارخانه هیولاها یعنی دانشگاه هیولاها می شود. عنوانی خارق العاده و محبوب که پس از سال ها برنامه ریزی به سالن های سینما راه پیدا نموده بود و فروش بسیار خوبی را تجربه کرد. استودیوی پیکسار با اکران این انیمیشن در سال 2013 عایدی قابل توجهی کسب کرد. البته ساخت دانشگاه هیولاها برای پیکسار 200 میلیون دلار هم هزینه به همراه داشت. با این حال فرایند طولانی ساخت این انیمیشن که حدود سه سال به طول انجامید به معنای واقعی کلمه ارزشش را داشت. داستان دانشگاه هیولاها سال ها پیش از داستان کارخانه هیولاها روایت می شود.

خلاصه داستان: هیولای جوانی به نام مایکل وازوسکی آرزو دارد که بعدها به یک ترساننده تبدیل شود؛ هیولایی که شبانه وارد جهانی انسانها شود و بچه ها را می ترساند تا با جیغشان انرژی تأمین شود. وقتی او بزرگ می شود به دیدن کارخانه هیولاها یعنی پرسودترین و شناخته شده ترین کمپانی ترساندن شهر هیولاها می رود. رویای مایک با او همراه می ماند و 11 سال بعد او شاگرد اول رشته ترساندن سال اول در دانشگاه هیولاها می شود. او با هیولایی بزرگ، آبی و پشمالو بنام جیمز سالیوان آشنا شده که هیچ شباهتی با او ندارد. در حالی که مایک به شدت درس می خواند، سالی هیولایی تنبل است که با اتکا به تونایی های طبیعیش در ترساندن پیروز می شود.

در این زمینه بخوانید:

برترین انیمیشن های دهه 2010 میلادی که باید دیدن کنید

برترین فیلم های اکشن دهه 2010 میلادی که باید دیدن کنید

برترین فیلم های ترسناک دهه 2010 میلادی که باید دیدن کنید

Coco | کوکو

نمره منتقدان: 97 از 100

فروش در باکس آفیس جهانی: 798.2 میلیون دلار

پس از اکران ماشین ها 3 که یک شکست تجاری برای پیکسار بود، نوبت به یکی از متفاوت ترین آثار پیکسار می رسد؛ انیمیشن کوکو. این انیمیشن که برای نخستین بار جهانی پیکسار را به آمریکای لاتین می برد یک روایت متفاوت و پیکساری از مفاهیمی مانند خانواده و عشق بود. در میان همه ساخته های استودیوی محبوب پیکسار، انیمیشن کوکو یکی از عناوین بسیار متفاوت این مجموعه است که اگرچه برای بچه ها هم هیجان بسکمک دارد اما شاید مخاطبان اصلی آن بزرگسالان باشند.

انیمیشن کوکو با خلاقیت های همیشگی پیکسار همراه شده تا نگاه ویژه و سرگرم نماینده ای به فرهنگ مکزیک و آمریکای مرکزی داشته باشد. بنابراین فیلم نامه کوشش می نماید تا روایتی آموزنده، مجذوب نماینده و خیره نماینده از روابط خانوادگی و باورهای سنتی را نمایش دهد.

خلاصه داستان: پسرک 12 ساله ای به نام میگل علاقه بسیار زیادی به هنر موسیقی دارد اما خانواده اش آن را نسل به نسل ممنوع نموده اند و هیچکس در خاندان او حق آموختن موسیقی را ندارد. با این حال میگل آرزو دارد مانند هنرمند و الگوی همیشگی اش یعنی ارنستو دلا کروز به یک نوازنده حرفه ای تبدیل شود.

Inside Out | درون بیرون

نمره منتقدان: 98 از 100

فروش در باکس آفیس جهانی: 855 میلیون دلار

بدون شک انیمیشن درون بیرون یکی از احساس برانگیزترین انیمیشن های تاریخ سینما است که با طرح تصویری دقیق از مفاهیم روانشناسی تنها برای بچه ها مناسب نیست. رابطه اساسی میان احساس و منطق به زیباترین شکل ممکن در انیمیشن درون بیرون به نمایش عایدیه و خلاقیت های استودیوی پیکسار به دیدنیی شدن هر چه بیشتر این انیمیشن کمک نموده است. آن چه درون بیرون ارائه داد، یک تعریف دقیق از بسکمک از دستاوردهای علم روانشناسی بود که نه تنها برای بچه ها بلکه برای بزرگسالان هم مجذوب نماینده و آموزنده به نظر می رسد.

درون بیرون به عنوان تاثیرگذارترین انیمیشن پیکسار و یکی از برترین انیمیشن های تاریخ سینما، جایزه برترین انیمیشن اسکار را برای چندمین بار به پیکسار اختصاص داد.

خلاصه داستان: در فکر یک دختربچه یازده ساله به نام رایلی، احساساتی مانند غم، ترس، خشم و شادی زندگی می نمایند. آن ها وظیفه دارند تا احساسات رایلی را در شرایط مختلف کنترل نمایند و آن را نمایش دهند. در این میان خانواده رایلی باید شهر و محل زندگی خود را تغییر دهند و این مهاجرت برای رایلی به معنای دست و پنجه نرم کردن با مسائل نو است. مسائلی که می تواند احساسات او را تحت تاثیر قرار دهد.

Finding Nemo | درجستجوی نمو

نمره منتقدان: 99 از 100

فروش در باکس آفیس جهانی: 936 میلیون دلار

با ورود به قرن 21، پیکسار از انیمیشن کارخانه هیولا رونمایی کرد و پس از آن نوبت به در جستجوی نمو رسید؛ دو انیمیشنی که پیکسار برای ساخت آن ها حدود پنج سال کار کرد و در نهایت دو جایزه اسکار برترین انیمیشن را برای هر دوی آن ها تصاحب کرد. این دو انیمیشن در کنار مجموعه داستان اسباب بازی ها به عنوان به یادماندنی ترین آثار پیکسار شناخته می شوند. اگرچه نوزده سال از اکران این انیمیشن می گذرد اما درجستجوی نمو پیروز شده جایگاه دومین انیمیشن پرفروش استودیوی پیکسار با احتساب نرخ تورم را حفظ کند. فارغ از داستان گویی منحصربه فرد و شخصیت های دوست داشتنی، درجستجوی نمو از نگاه فنی هم انیمیشن محترمی شمارده می شود.

این انیمیشن برای نخستین بار پیروز شد تصویری دقیق و مستند از جهانی زیر آب ارائه دهد. تصویری شبیه به آن چه واقعا در زیر آب های اقیانوس در جریان است در انیمیشن های دوبعدی در دسترس نبود و به نظر نمی رسید انیمیشنی سه بعدی به همین زودی ها به آن دست پیدا کند. اما درجستجوی نمو در سال 2003 به این دستاورد بزرگ دست پیدا کرد.

خلاصه داستان: مارلین یک دلقک ماهی است که فرزندی به نام نمو دارد. مارلین که به شدت مراقب نمو است، دوست ندارد فرزندش را هم مانند همسرش در میان هجوم کوسه های وحشی آب های اقیانوس از دست دهد. اما این نگرانی بیش از حد در نهایت به یک تراژدی بزرگ تبدیل می شود.

Finding Dory | در جستجوی دوری

نمره منتقدان: 94 از 100

فروش در باکس آفیس جهانی: یک میلیارد و 25 میلیون دلار

پس از آن که انیمیشن دایناسور خوب به عنوان نوترین اثر پیکسار در سال 2016 آن قدری که باید در برآورده کردن انتظارات پیروز نبود، برگ برنده اصلی پیکسار از راه رسید. اگرچه دایناسور خوب به نخستین ساخته پیکسار تبدیل شد که آمار فروش آن با ضرر به خاتمه رسید و نخستین شکست تجاری پیکسار بود اما در جستجوی دوری یک پیروزیت اقتصادی خیره نماینده بود. در شرایطی که به نظر می رسید پیکسار از فلسفه شخصی اش فاصله گرفته، دنباله انیمیشن در جستجوی نمو با نام در جستجوی دوری اکران شد. به اعتقاد منتقدان این انیمیشن تاثیرگرفته ترین انیمیشن پیکسار از عناوین دیزنی بود اما پیروز شد به رکورد باورنکردنی سومین فیلم پرفروش سال 2016 دست پیدا کند.

این انیمیشن به عنوان دنباله یکی از انیمیشن های قدیمی پیکسار در شرایطی به یک پیروزیت تاریخی دست پیدا کرد که بسکمک از منتقدان تصور می کردند در جستجوی دوری چندان در گیشه پیروز ظاهر نمی شود.

خلاصه داستان: یک سال پس از پیدا کردن نمو و در سواحل کالیفرنیا، دوری به یاد می آورد که خانواده ای دارد. خانواده دوری آنسوی دریا زندگی می نمایند. اما دوری می خواهد آن را دیدار کند. بنابراین با کمک دوستانش در پی خانواده اش می شود. اما چندان پیروز نیست چراکه به یک موسسه تحقیقات دریایی می رسد و از دوستانش جدا می افتد. با این حال نمو و پدرش سعی در نجات او دارند.

Toy Story 3 | داستان اسباب بازی 3

نمره منتقدان: 98 از 100

فروش در باکس آفیس جهانی: یک میلیارد و 68 میلیون دلار

پیکسار در شرایطی در دهه 2010 میلادی هفت دنباله برای انیمیشن هایش ساخت که آن ها در دهه 2000 میلادی تنها یک دنباله اکران نموده بودند. با این حال به نظر می رسد استودیوی آمریکایی توانایی ساخت دنباله های سینمایی را به برترین شکل ممکن به دست آورده است. چراکه سه انیمیشن پرفروش استودیوی پیکسار دنباله انیمیشن هایی هستند که سال ها پیش اکران شده اند. فروش داستان اسباب بازی 3 در مقایسه با فیلم دوم دقیقا دو برابر افرایش پیدا کرد.

خلاصه داستان: اندی دِیویس، 17 ساله، کمتر از سه روز تا رفتن به دانشگاه فاصله دارد. اسباب بازی هایش اما درباره آینده نامعلومشان نگران هستند. اندی، وودی را انتخاب می نماید تا با خود به کالج ببرد ولی دوستانش یعنی بقیه اسباب بازی ها به طور ناخواسته سر از مهدکودکی درمی آورند که به وسیله گروهی اسباب بازی تبهکار اداره می شود.

Toy Story 4 | داستان اسباب بازی 4

نمره منتقدان: 97 از 100

فروش در باکس آفیس جهانی: یک میلیارد و 73 میلیون دلار

خاتمه یکی از خاطره انگیزترین انیمیشن های تاریخ سینما، به مقدار شروع آن شیرین و دوست داشتنی بود. انیمیشن داستان اسباب بازی ها 4 نه تنها این مجموعه را به طولانی ترین فرانچایز سینمایی پیکسار تبدیل کرد بلکه خاتمهی هم بر داستان تقریبا 24 ساله آن بود و جایزه برترین انیمیشن اسکار را کسب کرد. شاید جالب باشد بدانید قسمت چهارم داستان اسباب بازی ها در حقیقت محبوب ترین و پرفروش ترین عنوان این مجموعه است و در جایگاه دومین انیمیشن پرفروش پیکسار هم قرار می گیرد.

خلاصه داستان: ماجراجویی های وودی و دوستانش که در تعامل با بچه ها هزاران ماجراجویی کوچک و بزرگ را تجربه نموده اند، حالا به خاتمه رسیده و آن ها آماده زندگی نوی می شوند. اما وودی از همه مصمم تر به نظر می رسد؛ او می خواهد زندگی اش را برای همواره تغییر دهد.

Incredibles 2 | شگفت انگیزان 2

نمره منتقدان: 80 از 100

فروش در باکس آفیس جهانی: یک میلیارد و 242 میلیون دلار

انیمیشن شگفت انگیزان 2 که در سال 2018 اکران شد پرفروش ترین انیمیشن میان همه آثار تاریخ استودیوی پیکسار است. با توجه به شیوع ویروس کرونا که تا مدت ها مانع فعالیت عادی سینماها خواهد شد، به نظر می رسد این انیمیشن تا مدت ها پرفروش ترین انیمیشن استودیوی پیکسار باقی می ماند. پیکسار در شرایطی این انیمیشن را با 14 سال فاصله پس از اکران قسمت نخست به سالن های سینما تقدیم کرد که بسکمک تصور می کردند فروش خیره نماینده این انیمیشن می تواند باورنکردنی باشد.

خلاصه داستان: فعالیت ابرقهرمانان به خاطر خسارت هایی که آن ها به شهر وارد نموده اند به حالت تعلیق عایدیه و این باعث می شود تا خانواده پار با چالش هایی روبرو شوند. اعضای شگفت انگیزان می خواهند دوباره به اوج بازگردند.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 14 دی 1400 بروزرسانی: 14 دی 1400 گردآورنده: kshna.ir شناسه مطلب: 858

به "پرفروش ترین انیمیشن های پیکسار را بشناسید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پرفروش ترین انیمیشن های پیکسار را بشناسید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید