گردو پلو با مرغ ریش ریش، غذای مجلسی ایرانی

به گزارش کیوسک خبری آشنا، گردو پلو با مرغ یکی از غذاهای مقوی در زمستان و پاییز است زیرا گردو خواص بسیار خوبی برای گرم نگه داشتن بدن دارد و برای عملکرد مغز گزینه خوبی به شمار می رود.

گردو پلو با مرغ ریش ریش، غذای مجلسی ایرانی

گردو پلو با مرغ ریش ریش یکی از پلو های بسیار خوشمزه و مجلسی است که شما می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این پلو برای مهمانی ها نیز گزینه خوبی به شمار می رود. غذاهایی که با مرغ تهیه می شوند معمولا ساده هستند. با خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه گردو پلو با مرغ ریش ریش

  • برنج 3 پیمانه
  • گردو 1/2 پیمانه
  • سینه و ران مرغ 1 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • کشمش 1/4 پیمانه
  • زرشک 1/4 پیمانه
  • زعفران به اندازه لازم
  • دارچین نوک قاشق چای خوری
  • کره 25 گرم
  • برگ بو 1 عدد
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه گردو پلو با مرغ ریش ریش

مرحله اول

ابتدا برنج را خوب بشویید و با کمی نمک خیس کنید و کنار بگذارید. سپس سینه یا ران مرغ را به همراه کمی روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. بعد یک پیاز را 4 قاچ و به مرغ اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید. در سرانجام ادویه ها و برگ بو را اضافه کنید و روی مرغ آب جوش بریزید تا مرغ کاملا بپزد.

مرحله دوم

بعد از 1 ساعت باید مرغ از آب خارج و ریش ریش کنید. می توانید آب مرغ را دور نریزید و صاف کنید و برای تهیه سوپ استفاده نمایید. یکی دیگر از پیاز ها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و به همراه کمی کره و زردچوبه تفت دهید تا سبک گردد و بعد مرغ و گردوهای آسیاب شده را به آن اضافه کنید.

مرحله سوم

باید کمی زعفران و ادویه به مواد بزنید و کشمش و زرشک را اضافه کنید و تفت دهید تا کشمش ها پف نمایند. در این مرحله به دلخواه می توانید کمی شکر نیز بریزید. در سرانجام کمی دارچین و زعفران به دلخواه اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم

برنج را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. کف روی برنج را بگیرید و بعد از نرم شدن آن را آبکش کنید. کف قابلمه مورد نظر کمی روغن و کره بریزید و ته دیگ دلخواه را قرار دهید. بعد کمی از برنج و مواد مرغی بریزید و همین طور لایه ها را ادامه دهید و 30 دقیقه برنج را دم بگذارید. این غذا را در کنار ترشی انگور سیاه، خوشمزه و فوری نوش جان نمایید.

نکات کلیدی در تهیه گردو پلو با مرغ ریش ریش

  • برگ بو بوی زهم مرغ را می گیرد.
  • می توانید از ادویه پلویی نیز بهره ببرید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا مطالب بیشتر از آشپزی، چگونه رب اضافی در غذا را کم کنیم؟ را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 1 آبان 1401 بروزرسانی: 1 آبان 1401 گردآورنده: kshna.ir شناسه مطلب: 1102

به "گردو پلو با مرغ ریش ریش، غذای مجلسی ایرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گردو پلو با مرغ ریش ریش، غذای مجلسی ایرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید