خبری ناامید کننده از واکسن ضد کرونای فایرز

به گزارش کیوسک خبری آشنا، خبرنگاران : از مجموع 38 هزار نفری که در آزمایش های واکسن ضد کرونای فایرز شرکت نموده بودند 6 نفر جان خود را از دست دادند.

خبری ناامید کننده از واکسن ضد کرونای فایرز

به گزارش خبرنگاران به نقل از جماران ،بر اساس گزارش صادر شده توسط سازمان غذا و داروی آمریکا 6 نفر در جریان آزمایش های واکسن ضد کرونا که شرکت دارویی آمریکایی غول پیکرفایرز با مشارکت شرکت آلمانیبیونتک ساخته اند جان خود را از دست دادند.

در این گزارش آمده است که چهار نفر از این افراد واکسن غیرواقعی و دو نفر نیز واکسن واقعی دریافت نموده بودند.

همچنین در این گزارش آمده است که یکی از شرکت نماینده جزو مجموعه شرکت نمایندگان در آزمایش های واکسن دچار تصلب شرایین شد و سه روز بعد از دریافت دوز نخست واکسن درگذشت.

یک داوطلب دیگر نیز 60 روز بعد از دریافت دوز دوم با سکته قلبی درگذشت.

دو نفر دیگر از شرکت نمایندگان در فرایند دریافت واکسن کرونا که واکسن غیرواقعی دریافت کردند نیز یکی در اثر سکته قلبی و دیگری در اثر سکته مغزی جان خود را از دست دادند.

سه نفر از شش نفری که جان خود را از دست دادند عمرشان بیش از 55 سال است.

همچنین در این آزمایش ها، گروهی متشکل از 38هزار نفر بالای 16 سال شرکت نموده بودند.

در همین حال، سازمان غذا و داروی آمریکا واکسن کرونای شرکت داروسازی فایزر - بایون تک را بی خطر و ایمن طبقه بندی کرد.

سازمان غذا و داروی آمریکا که درباره مجوز داروها نیز تصمیم گیری می نماید امروز سه شنبه 18 آذر (8 دسامبر) بیان کرد داده های 38 هزار شرکت نماینده در آزمایشات بالینی شرکت داروسازی فایزر - بایون تک نشان داده است که نگرانی خاصی درباره ایمنی واکسن کرونا وجود ندارند که بتواند از تایید اضطراری واکسن کرونای شرکت فایزر- بایون تک جلوگیری کند.

کنسرن آمریکایی فایزر و شریک داروسازی آلمانی آن بایون تک قبلا برای تایید اضطراری واکسن کرونا از نهادهای مسئول آمریکایی خواستند که مجوز واکسن کرونا را زودتر صادر نمایند.

کمیته مشورتی سازمان غذا و داروی آمریکا قرار است روز پنجشنبه 10 دسامبر درباره این درخواست رایزنی کند. اکنون اما معین شده است که سازمان غذا و دارو به واکسن کرونای شرکت فایزر- بایون تک چراغ سبز نشان داده است.

مدیران دو شرکت تحقیقاتی و داروسازی بایون تک - فایزر از ضریب اثربخشی 95 درصدی واکسن کرونا خبر دادند. جزییات مثبتی که آنها از ایمنی واکسن و عوارض جانبی احتمالی منتشر کردند، سنگ بنای کسب مجوز اضطراری واکسن از سازمان غذا و دارو در آمریکا محسوب می گردد.

در همین حال، مقامات آلمانی گفتند انتظار دارند تزریق واکسن از اوایل ژانویه 2021 دراین کشور شروع گردد.

قرار است نهادهای مسئول اتحادیه اروپا درباره مجوز واکسن شرکت داروسازی بایون تک و کنسرن فایزر تا 29 دسامبر امسال تصمیم بگیرند.

اما انگلیس منتظر تصمیم نهادهای اتحایه اروپا نماند. این کشور در تهیه و پخش واکسن پاندمی پیشتاز است؛ سه شنبه 18 آذر (8 دسامبر) نخستین تزریق ها در این کشور شروع شد.

انگلیس اولین کشور دنیا است که به واکسن فرآورده مشترک شرکت آلمانی بایون تک و کنسرن آمریکایی فایزر پروانه توزیع و تزریق صادر نموده است.

از سوی دیگر، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا روز سه شنبه 8 دسامبر (18 آذر) با صدور یک فرمان اجرایی به شهروندان آمریکایی اطمینان داد که آنان در اولویت نخست دریافت واکسن های فراوریی این کشور خواهند بود.

ترامپ که در اجلاسی درباره واکسن کرونا در کاخ سفید شرکت نموده بود گفت: توزیع واکسن به سرعت و به نحوی چشمگیر مرگ و میر و همچنین میزان بستری در بیمارستان ها را کاهش خواهد داد.

معین نیست فرمان تازه صادر شده چگونه اجرایی خواهد شد، چرا که فراورینمایندگان واکسن در آمریکا از جمله شرکت های فایزر و مدرنا پیش از این قراردادهایی را برای فروش واکسن به کشورهای اروپایی امضا نموده اند.

ناظران فرمان اجرایی صادر شده را تا حد زیادی نمادین دانسته اند که ترامپ با آن خواسته است نگرانی ها درباره کمبود واکسن در ایالات متحده را رفع کند.

رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی خود اضافه کرد: اگر مسئله ای داشته باشیم، قانون فراوری دفاعی را فعال خواهیم کرد و مطمئن خواهیم شد که مسئله ای نخواهیم داشت.

قانون فراوری دفاعی به رئیس جمهور اجازه می دهد تا در مواقع اضطراری شرکت های آمریکایی را ملزم به اولویت قرار دادن قراردادهایی کند که برای امنیت ملی لازم است.

این در حالی است که شرکت آمریکایی فایزر و شریک آلمانی آن شرکت داروسازی بایون تک، بیان کردند که از آژانس دارویی اروپا خواسته اند تا مجوز استفادهٔ مشروط از واکسن کرونای فراوری آنها را سریعتر صادر کند.

این شرکت ها پیش از این درخواست مشابهی را در آمریکا، انگلیس، استرالیا، کانادا و ژاپن مطرح نموده اند و شرکت بیونتک اعلام نموده است که اگر واکسنش تأیید گردد می توان استفاده از آن را پیش از انتها سال 2020 در اروپا شروع کرد. مسئولان شرکت فایزر و بایون تک گفته اند که آمادهٔ ارسال واکسن به هرجایی هستند.

علاوه بر آن، شرکت آمریکایی مُدرنانیز خبر داد که از مسئولان آمریکا و اتحادیهٔ اروپا خواسته است تا مجوّز استفادهٔ مشروط از واکسن فراوریی این شرکت را صادر نمایند.

از سوی دیگر، آژانس دارویی اروپا بیان کرد طی جلسه ای در 29 دسامبر دربارهٔ واکسن فایزر و بایون تک تصمیم خواهد گرفت، گرچه سخنگوی این آژانس گفت که این نهاد امکان آن را دارد که تا 12 دسامبر واکسن فراوریی شرکت مُدرنا را تأیید کند.

اورزولا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا بیان کرد: اگر همه چیز خوب پیش برود احتمالا واکسیناسیون شهروندان اروپایی پیش از انتها سال شروع خواهد شد. وی با تأکید بر آن که این کار گام بزرگی به سوی زندگی عادی خواهد بود از شهروندان اروپا خواست که تا انتها یافتنِ واکسیناسیون مناسب برای از میان بردن این ویروس، همچنان منضبط باقی بمانند.

همچنین یک مقام ارشد اتحادیهٔ اروپا نیز در همین زمینه گفت که تا کنون 2 میلیون دوزِ واکسن کووید-19 برای شهروندان 27 کشور عضو اتحادیه ذخیره شده که به احتمال زیاد، پیش از انتها سال توزیع آن شروع می گردد.

همچنین قرار است روز پنجشنبه یک جلسه مشاوره درباره نتایج آزمایش بالینی واکسن فراوریی شرکت فایزر در سازمان غذا و داروی آمریکا تشکیل گردد و توصیه کند که آیا واکسن بی خطر بوده است یا نه. بعد از آن انتظار می رود به فاصله کوتاهی مجوز توزیع واکسن توسط سازمان غذا و داروی آمریکا صادر گردد.

تا کنون بیش از 15 میلیون نفر در آمریکا به بیماری کووید-19 مبتلا شده اند که از این تعداد حدود 285 هزار نفر جان خود را از دست داده اند.

در تحولی دیگر، جینا الیس وکیل مدافع ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا امروز سه شنبه به همکاران خود خبر داد که به کرونا مبتلا شده است.

این در حالی است که پیش از این رودی جولیانی وکیل مدافع شخصی ترامپ روز یکشنبه بیان کرد که به ویروس کرونا مبتلا شده است و تبدیل به نفر پنجاه سوم در حلقه نزدیک به ترامپ شد که به ویروس کرونا مبتلا می شوند.

با ابتلای الیس به کرونا تعداد افراد حلقه نزدیک به ترامپ که مبتلا به کرونا شدند به 54 نفر رسید.

بر اساس گزارشی که مجله فوریس منتشر کرد فهرست افراد نزدیک به ترامپ که به کرونا مبتلا شده اند طولانی شده است و شامل ملانیا ترامپ بانوی نخست آمریکا، دونالد ترامپ جونیور و بارون ترامپ دو پسر ترامپ،کایلی ماکنانی مسئول رسانه ای کاخ سفید،استیفان میلرمشاور ترامپ،بیل استیپسن مدیر ستاد انتخاباتی ترامپ، کیلیان کونوای مشاور سابق در کاخ سفید و شمار زیادی دیگر می گردد.

ترامپ و نزدیکانش توصیه های ایمنی مربوط به جلوگیری از شیوع ویروس کرونا را چندان جدی نمی گرفتند و بسیاری از آنها یکی پس از دیگری دچار کووید 19 شدند. خود ترامپ، یک ماه پیش از انتخابات کرونا گرفت و چند روزی را در بیمارستان سپری کرد.

منتقدان می گویند که دولت ترامپ، با جدی نگرفتن توصیه های متخصصان و نگاه سیاسی به این بیماری باعث شد تعداد مبتلایان و مرگ بر اثر این بیماری در آمریکا بالا برود.

منبع: اقتصادنیوز
انتشار: 18 دی 1399 بروزرسانی: 18 دی 1399 گردآورنده: kshna.ir شناسه مطلب: 312

به "خبری ناامید کننده از واکسن ضد کرونای فایرز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبری ناامید کننده از واکسن ضد کرونای فایرز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید