طرز تهیه مرغ سوخاری اسپایسی

به گزارش کیوسک خبری آشنا، مرغ سوخاری از محبوب ترین غذاهای فست فودی پس از برگر و پیتزا محسوب می گردد. مرغ کنتاکی در واقع مرغ کنتاکی یک غذای آمریکایی بوده که در سراسر دنیا تهیه می گردد. طرز تهیه مرغ کنتاکی اسپایسی پیچیدگی خاصی ندارد. اما باید با فوت و فن های آن آشنا باشید تا بتوانید آن را شبیه به رستوران ها تهیه کنید. به طور کلی در فست فود و رستوران های مرغ سوخاری به دو دستۀ نرمال و اسپایسی تقسیم می گردد. اما اسپایسی چیست؟ اسپایسی در لغت به معنای ادویه است. اما منظور از مرغ اسپایسی آن است که این مرغ نسبت به نرمال کمی تندتر است. اگر برای اولین بار است که قصد دارید این غذای مجذوب کننده را در منزل تهیه کنید، این مطلب را تا سرانجام مطالعه نمایید.

طرز تهیه مرغ سوخاری اسپایسی

طرز تهیه مرغ کنتاکی اسپایسی

همان طور که قبل تر گفته شد برای تهیه این غذا باید با تمام فوت و فن ها آن آشنا باشید. در ادامه قصد داریم طرز تهیه مرغ کنتاکی اسپایسی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری اسپایسی

  • ران مرغ 5 عدد
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد سفید 1 پیمانه
  • آرد سوخاری 1 پیمانه
  • نمک، فلفل و پودر سیر به اندازه لازم
  • روغن

مرغ ها را به آرد آغشته کنید

برای درست کردن مرغ سوخاری اسپایسی باید اندازه مناسبی فلفل را با آرد مخلوط کنید. سپس ران های مرغ را در آرد قرار دهید. به شکلی همه طرف آن کاملاً با آرد پوشیده گردد.

تخم مرغ را آماده کنید

2 عدد تخم مرغ را در طرف مناسب و بزرگ بشکنید. سپس آن را به خوبی هم بزنید تا یک ترکیب یکدست حاصل گردد. در ادامه به اندازهی که تمایل دارید به آن فلفل سیاه و قرمز، پودر سیر، آویشن و نمک اضافه کنید و مجدد آن را هم بزنید.

مرغ را درون تخم مرغ ها قرار دهید

در این مرحله باید ران های مرغ را که از قبل به آرد آغشته نموده بودید، درون ظرف تخم مرغ قرار دهید.

مرغ را به آرد سوخاری آغشته کنید

در مرحلۀ آخر باید مرغ ها از داخل تخم مرغ خارج نموده و کاملاً به آرد سوخاری آغشته کنید. آرد سوخاری را می توانید در منزل تهیه کنید. اما انواع آرد سوخاری آماده و با کیفیت در بیشتر سوپرمارکت ها موجود است.

مرغ ها را سرخ کنید

در آخر باید مرغ ها در اندازه زیادی روغن سرخ کنید. توجه داشته باشید که بهتر است درون یک قابلمه گود روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملاً داغ گردد. سپس مرغ را درون روغن داد قرار دهید. توجه داشته باشید که هرچقدر روغن بیشتر و داغ تر باشد جذب آن به مرغ کمتر خواهد بود.

سرو مرغ سوخاری اسپایسی

مرغ اسپایسی را می توانید با انواع سس ها سرو کرد. محبوب ترین سس هایی که در کنار این غذای مجذوب کننده سرو می شوند، سس سیر، سس کچاپ، سس باربیکیو و سس دیپ چدار است. در رستوران ها نیز همراه مرغ سوخاری همواره اندازهی سیب زمینی سرخ شده نیز وجود دارد. بعلاوه می توانید علاوه بر سیب زمینی و انواع سس اندازهی قارچ سوخاری نیز تهیه کنید.

طرز تهیه فیله اسپایسی

فیله سوخاری نوع دیگری از مرغ سوخاری است که با فیله درست می گردد. به فیله سوخاری، فیله استریپس نیز گفته می گردد. فیله بدون استخوان است و شاید از نظر خیلی ها نسبت به مرغ کنتاکی لذیذتر باشد و بعلاوه راحت تر خورده گردد. طرز تهیه فیله مرغ اسپایسی نیز شبیه به مرغ سوخاری اسپایسی می باشد که قبل تر آموزش آن را خواندید. یعنی باید ابتدا فیله را به آرد آغشته کنید. سپس درون تخم مرغی که به آن نمک و فلفل افزوده اید قرار دهید و در آخر آن را کاملاً با آرد سوخاری بپوشانید. مرحلۀ آخر نیز نوبت به سرخ کردن می رسد. توجه داشته باشید که برای درست کردن فیله سوخاری اسپایسی باید ابتدا آرد سفید را با اندازه مناسبی فلفل مخلوط کنید تا نتیجه نهایی اسپایسی و تند باشد. در آخر نیز می توانید اندازهی پودر سیر روی فیله های سرخ شده بپاشید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 28 دی 1403 بروزرسانی: 28 دی 1403 گردآورنده: kshna.ir شناسه مطلب: 1339

به "طرز تهیه مرغ سوخاری اسپایسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ سوخاری اسپایسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید