طرز تهیه چای آلبالو خوش رنگ و ملس
به گزارش کیوسک خبری آشنا، عصرهای تابستانی برترین زمان برای وقت گذرانی در کنار دوستان و آشنایان است. مهمانی ها و دورهمی های عصرانه با خوراکی های خوشمزه و متنوع دلپذیر تر هم می گردد، پس اگر مهمانی در پیش دارید و نمی دانید برای تنوع چه کنید راهی ساده را به شما پیشنهاد می کنیم. استفاده از میوه تابستانی، آلبالو! مربا، شربت، ترشی و انواع کیک و شیرینی آلبالویی را حتما امتحان نموده اید اما چای آلبالو چطور؟
این چای سرشار از آنتی اکسیدان است که می تواند به تقویت سیستم ایمنی، مبارزه با آلرژی و سرطان یاری کند. از خواص دیگر این چای کاهش چربی خون و علایم نقرس و آرتروز است. در ادامه یاد بگیرید چای البالو را چطور دم کنید تا عطر، رنگ و طعم بهتری داشته باشد.
مواد لازم برای تهیه چای آلبالو
- آلبالو یک لیوان
- آب دو لیوان
- نبات، قند یا عسل به اندازه لازم
طرز تهیه
مرحله اول
ساقه آلبالو ها را جدا کنید و آن ها را خوب با آب بشویید و سپس داخل قوری بریزید.
مرحله دوم
اندازهی آب روی آلبالو ها ریخته و قوری را روی شعله مستقیم قرار دهید تا به خوبی بجوشد.
مرحله سوم
وقتی آب آغاز به جوشیدن کرد یک تکه پارچه یا دم کنی روی قوری تان بگذارید تا آلبالو ها با آب حدودا به مدت 20 دقیقه بجوشد.
مرحله چهارم
بعد از 20 دقیقه قوری را از روی شعله مستقیم بردارید و به مدت 15 دقیقه روی سماور روشن بگذارید تا به خوبی دم بکشد.
بعد از آن که چای شما دم کشید آن را داخل استکان های دلخواهتان سرو کنید و به همراه اندازهی نبات، قند یا عسل سرو کنید.
نکات دم کردن چای آلبالو
- در صورت تمایل می توانید هسته آلبالو را جدا نموده و بعد آن ها را داخل قوری بریزید.
- زمانی که آلبالو ها تقریبا کل رنگ خود را از دست داده باشند می فهمیم که چای آماده است.
- می توانید نبات را از ابتدا در قوری بریزید تا شیرینی آن بیشتر شده و طبع سرد آلبالو را هم بگیرد.