آشپزی

تهیه پیتزا با نان نیمه آماده بدون فر

شما می توانید برای مواد میانی روی پیتزا از هر نوع مواد گوشتی و مرغی یا سبزیجات بهره ببرید و در کمتر از 20 دقیقه یک پیتزا خانگی خوشمزه داشته باشید.

24 شهریور 1401

طرز تهیه سوپ مقوی با کوفته قلقلی ؛ یک وعده سالم و خوشمزه

این بار می خواهیم طرز تهیه یک سوپ مقوی با کوفته قلقلی و البته کوسکوس که احتمالا تا به حال اسمش را نشنیده باشید، به شما آموزش دهیم. کوسکوس یا بلغور عربی قوت قالب کشورهای عربی و شمال آفریقا و مراکش است و در انواع سالاد و خوراک استفاده می گردد و خیلی هم هوادار...

18 شهریور 1401

طرز تهیه چای آلبالو خوش رنگ و ملس

عصرهای تابستانی برترین زمان برای وقت گذرانی در کنار دوستان و آشنایان است. مهمانی ها و دورهمی های عصرانه با خوراکی های خوشمزه و متنوع دلپذیر تر هم می گردد، پس اگر مهمانی در پیش دارید و نمی دانید برای تنوع چه کنید راهی ساده را به شما پیشنهاد می کنیم. استفاده...

16 شهریور 1401

آب هویج و زنجبیل: نوشیدنی برای تقویت سیستم ایمنی

امروز با طرز تهیه یک نوشیدنی مقوی برای تقویت سیستم ایمنی همراه ما باشید. این نوشیدنی نه تنها مقوی بلکه بسیار خوشمزه است و در روزهای پاییز و زمستان بدن را در برابر ویروس سرماخوردگی و آنفولانزا محافظت می نماید. در نیمه سرد سال تقویت سیستم ایمنی بدن نسبت...

15 شهریور 1401

معرفی برترین هاستل ها در آرژانتین

یکی از این مقاصد محبوب کشور زیبای آرژانتین است که گردشگران زیادی را به خود جذب می نماید؛ به همین علت در این مقاله قصد داریم شما را با تعدادی از هاستل ها در آرژانتین برای اقامت در این کشور آشنا نماییم.

11 شهریور 1401

طرز تهیه و نکات تغذیه ای سالاد باقلا

وقتی صحبت از سالاد می گردد، بیشترمان معمولا یاد سالاد فصل، سالاد شیرازی و سالاد کلم می افتیم؛ در حالی که سالادها انواع و اقسام فراوانی دارند و هر کدام، بسته به اجزای تشکیل دهنده شان می توانند به عنوان یکی از وعده های غذایی مصرف شوند.

22 تیر 1401

پنیر ویلی چیست؟ همراه کاربردها، فواید و مضرات

پنیر ویلی چیست؟ اگر این سوال برای شما هم مطرح است، توصیه می کنیم جهت دریافت پاسخ سوال خود با مجله خبرنگاران مارکت همراه شوید. پنیر، ماده ای غذایی ست که به علت داشتن مواد مغذی، برای سلامتی مفید است. داشتن ویتامین و انواع باکتری مفید در پنیر باعث می شود...

10 خرداد 1401

طرز تهیه سیب زمینی چوبی ترد و متفاوت با طعم عالی

سیب زمینی سرخ کرده از محبوب ترین خوراکی هاست که به عنوان میان وعده یا کنار ساندویچ و غذاهای فست فودی خورده می شود. این خوراکی آن قدر طرفدار دارد که ممکن است بر سر آن دعوا شود و سرو غذایی مثل همبرگر بدون سیب زمینی سرخ شده در کنار آن، برای بعضی ها شبیه به...

28 بهمن 1400

پرفروش ترین انیمیشن های پیکسار را بشناسید

همه آن هایی که دنیای سینما را دنبال می نمایند، استودیوی پیکسار را می شناسند. یک استودیوی انیمیشن سازی آمریکایی که بیشتر از هر چیز دیگری به لوگوی جذابی که دارد، مشهور است؛ یک چراغ مطالعه که روی حرف دوم عبارت انگلیسی پیکسار فرود می آید. استودیوی پیکسار...

14 دی 1400

طرز تهیه چیزکیک ژله اناری، طعمی بسیار متفاوت

امروزه انواع بسیار مختلفی از کیک ها وجود دارد. چیز کیک یکی از پرطرفدارترین کیک های موجود در بازار است. امروز در کنارتان هستیم تا یکی از چیزکیک های بسیار دلبر و مجذوب کننده یعنی چیزکیک ژله اناری را به شما معرفی کنیم. مواد پنیری روی چیزکیک طعمی بسیار خوشمزه...

13 دی 1400

فوت و فن تهیه تارت شکلاتی؛ تارت موز???? و شکلات????!

تارت (tart) نوعی شیرینی بین الملی است؛ از مواد پرنماینده برای پوشش تارت استفاده میشود و خمیر تارت (کراست) حالت ترد و بیسکوئیتی دارد! اصلی ترین قسمت تارت پخت خمیر آن است. روی تارت باز است و خمیر قسمت رویی تارت را پوشش نمیدهد، تارت ها پف نمی نمایند و خمیر شکل...

3 دی 1400

طرز تهیه باقالی آب پز با گلپر؛ مخصوص شب های سرد زمستانی

فصل پاییز و زمستان زمانی که هوا خیلی سرد است یک ظرف باقالی آبپز، همراه با سرکه و گلپر به عنوان میان وعده یا عصرانه بسیار دلچسب و فوق العاده ست.در ایران، خوردن باقالی جزء خوراکی های اصلی به شمار میرود. باقالی را به همراه برنج، خورشت باقلا، کوفته باقلا،...

1 دی 1400

طرز تهیه کیک یزدی به روش قنادی ها؛ رازهای پف کردن آن

کیک یزدی نوعی شیرینی بومی یزد در مرکز ایران است.نمونه مشابه این نوع کیک در شهرهای دیگر کشور نیز پخته می گردد. اما طعم و عطر متفاوت این کیک در یزد علت عمده استقبال از آن است. کیک یزدی یکی از خوشمزه ترین کیک های سنتی ایرانی است. دستور اصلی این کیک محبوب و خوش...

26 آذر 1400

طرز تهیه کشک بادمجان؛ به 2 روش مجلسی و رژیمی!

کشک بادمجون یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین غذاهای حاضریه که زادگاه اصلیش ایران خودمونه و یک غذای سنتیه. البته در تهیه این غذا در شهرهای مختلف، تفاوت هایی هم وجود دارد. مثلا کشک بادمجان دامغانی، اصفهانی، تبریزی و رشتی تفاوت هایی دارند ولی اصولی کلی آن...

25 آذر 1400

مقاله: طرز تهیه آبگوشت خوشمزه کرمانی متنجنه

*برخی ها به آبگوشت کرمانی متنجنه کمی هم برنج اضافه می نمایند. در صورت تمایل می توانید به این مقدار مواد 2 قاشق غذاخوری برنج خام هم اضافه کنید و همراه با برگه های زردآلو و سایر مواد به آبگوشت اضافه کنید.

26 آبان 1400

مقاله: طرز تهیه لازانیا با سویا بدون فر با قارچ و سبزیجات

سپس ورقه های لازانیا را دانه دانه به دیگ اضافه نموده و چند دقیقه صبر کنید تا کمی نرم شوند.

15 آبان 1400

فوت و فن تهیه خامه قنادی

خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی یکی از فوت و فن هایی است که تا پیش از این یا از قنادی تهیه می کردیم یا کیک و شیرینی را حاضر و آماده می خریدیم اما در شرایط فعلی به راحتی می توانیم این خامه را در خانه درست کنیم.

24 مهر 1400

طرز تهیه ساندویچ آووکادو

در گزارش زیر طرز تهیه ساندویچ آووکادو را به شما آموزش می دهیم.

3 شهریور 1400

طرز تهیه خورشت زرشک کردی؛ غذای محلی و خوشمزه

سراسر کشور پهناور ما این امکان را به ما داده است تا با تعدد اقلیم های مختلف و فرهنگ های خاص آن منطقه، فرهنگ غذایی متنوعی داشته باشیم. قطعاً موقعیت های جغرافیایی تاثیر قابل توجهی در نوع مواد اولیه و بعلاوه چگونگی تهیه غذا دارد.

20 مرداد 1400

پسوریازیس ناخن چیست؟

شاید به تازگی با بیماری پسوریازیس ناخن آشنا شده اید. اما این بیماری چیست و به چه علت فردی دچار آن می گردد؟ آیا راه درمان دارد؟ در این مقاله می خواهیم شما را با بیماری پسوریازیس ناخن که از شایع ترین بیماری های پوستی است آشنا کنیم و نشانه ها و راه های درمانش...

22 تیر 1400
تعداد: (28)