دستور طبخ پای اسپاگتی با پنیر پکورینو
به گزارش کیوسک خبری آشنا، امروزه بسیاری از دستورالعمل های تهیه انواع غذاهای بومی و غیر بومی را می توان به وسیله برنامه های تلویزیونی آشپزی مشاهده کرد. اما در بیشتر مواقع، بینندگان پس از اقدام به طبخ غذای آموزش داده شده، با آنچه که انتظارش را می کشیدند، روبرو نمی شوند. خوراکی که آن ها تهیه نموده اند با غذای طبخ شده به وسیله مربی آشپزی کاملا متفاوت خواهد بود و شاید همین امر، از مهم ترین دلایلی است که بیشتر بینندگان رغبت خود را برای تدارک غذا از دست می دهند. ما در این مقاله به یاری شما عزیزان آمده ایم تا با روشی کاملا ساده و موادی در دسترس، نوعی خوراک نو به نام پای اسپاگتی (کوکوی اسپاگتی) را برای شما عزیزان بازگو کنیم.
رعایت نکات مهم و اصولی در طبخ بهتر پای اسپاگتی
پیش از تهیه این پای لذیذ و دوست داشتنی، دانستن بعضی از نکات در طبخ این غذا بسیار مهم و لازم است و رعایت آن ها برای داشتن خوراکی مطبوع و فوق العاده، تاثیرگذار خواهد بود.
1. به شما پیشنهاد می کنیم برای ایجاد شکل منسجم و کیفیت بهتر پای اسپاگتی، ظرف یا قالب مورد نظر خود را بوسیله فویل، کاملا بپوشانید. با این روش پاستای شما درون آون (فر) به آرامی و همانگونه که انتظار خواهید داشت، طبخ خواهد شد.
2. در مواد اولیه این غذا، مقداری از سبزیجات مورد استفاده قرار خواهند گرفت. البته مصرف این مواد کاملا اختیاری بوده و شما می توانید در صورت تمایل، آن ها را حذف کنید. اما توصیه ما به شما، اضافه کردن سبزیجات پیشنهادی است. چرا که در انتهای طبخ، با پای اسپاگتی فوق العاده لذیذ و خوش طعمی روبرو خواهید شد که ارزش استفاده شما از سبزیجات را تعیین خواهد نمود. در واقع با این عمل احتیاج به استفاده از پنیر پکورینو که از عطری تند و زننده (این پنیر که از خانواده پنیرهای سفت ایتالیایی به شمار می آید، از عطری بد و غیر معمولی برخوردار است)، برخوردار است به مقدار قابل توجهی کاهش خواهد یافت. هرچند شما می توانید پنیر پارمزان را جایگزین پنیر پکورینو کنید، البته در صورت استفاده از پنیر پارمزان، باید از نمک بیشتری برای طبخ پای اسپاگتی استفاده گردد.
طرز تهیه پای اسپاگتی با پنیر پکورینو
مواد لازم
کره (برای چرب کردن قالب)، 435 گرم کلم بروکلی ریز خرد شده (می توانید ساقه سفت آن را برای استفاده در طبخ خوراکی های دیگر نگهداری کنید)، 435 گرم اسپاگتی، نصف پیمانه شیر، 3 عدد تخم مرغ بزرگ، 2 الی 3 قاشق چایخوری فلفل سیاه، 2 قاشق چایخوری نمک، 300 گرم پنیر پکورینو درجه یک (پنیرها را به چند قسمت برش دهید)، 300 گرم پنیر فونتینا درجه یک
روش طبخ
مرحله اول
ابتدا فر را روشن نموده و در دمای 425 درجه تنظیم کنید. توجه داشته باشید که چرب کردن قالب یکی از مهم ترین نکاتی است که باید انجام گردد. همانگونه که پیش تر بیان شد، اطراف قالب را با فویل به دقت بپوشانید و آن را کنار بگذارید.
مرحله ی دوم
قابلمه بزرگی را از آب و نمک پر نموده، روی شعله ی آتش قرار داده و اجازه دهید، بجوشد. اگر از کلم بروکلی استفاده می کنید، آن را به ظرف محتوی آب و نمک اضافه نموده و اجازه دهید به مدت زمان 1 الی 2 دقیقه بجوشد، سپس آن را به خوبی خشک نموده و کنار بگذارید.
مرحله سوم
اسپاگتی را درون محلول آب و نمک در حال جوش ریخته و اجازه دهید به مدت 2 دقیقه بپزد، این بخش بسیار مهم بوده و باید به دقت انجام گردد. هنگام جوشیدن اسپاگتی ها درون آب جوش بسیار احتیاط کنید تا تنها به مدت 2 دقیقه در آب جوش، طبخ شوند؛ زیرا آن ها برای اتمام مراحل طبخ، مدت زمانی نیز درون فر، حرارت خواهند دید و ممکن است پخت بیش از حد اسپاگتی ها باعث خراب شدن طعم و شکل اصلی پای اسپاگتی گردد. پس از مدت زمان ذکر شده، اسپاگتی ها را درون سبد ریخته و اجازه دهید علاوه بر خارج شدن آب آن ها، به آرامی خنک شوند.
مرحله چهارم
هنگام مصرف کلم بروکلی ، سعی کنید تمام آب به جای مانده درون آن ها را گرفته، با دقت خشک نموده و در صورت مشاهده لکه های سیاه روی هر کدام از سبزیجات، به خوبی آن ها را پاک کنید. سپس به قطعات کوچک خرد نموده و به مقدار یک فنجان، برای استفاده در پای، کنار بگذارید.
مرحله پنجم
در کاسه ا بزرگ، تخم مرغ ها را بشکنید. اکنون زمان اضافه کردن شیر، نمک و فلفل سیاه است که به تخم مرغ ها اضافه شوند. سپس ترکیب بدست آمده را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید. در این مرحله، از هر دو پنیر به مقدار نصف فنجان به مواد اضافه کنید. اسپاگتی های آب کش شده را نیز داخل مخلوط مورد نظر ریخته و به صورت دورانی هم بزنید.
مرحله ششم
در این مرحله، کم کم و با تمرکز بسیار، مواد را درون قالب ریخته و به جای مانده پنیرها را نیز روی آن ها بریزید. قالب را درون فری که از قبل گرم نموده اید، به مدت زمان 35 تا 40 دقیقه قرار دهید. اگر به پای اسپاگتی خود، سبزیجات اضافه نموده اید، مدت زمان بیشتری برای طبخ احتیاج خواهد بود. در این صورت 15 دقیقه دیگر اجازه دهید تا قالب درون فر باقی بماند.
مرحله هفتم
زمانی که درون پنیرها، حباب های کوچکی ایجاد شد و به آرامی آغاز به نرم شدن کردند، از چاقوی آشپزخانه استفاده نموده و آن را در مرکز پای فرو کنید. اگر روی پای که به علت آب و برشته شدن پنیرها، به رنگ قهوه ای تبدیل شده باشد، به سرعت برش خورد، هنوز زمان اتمام پخت، نرسیده است. بنابراین روی قالب را با فویل پوشانده، آن را مجددا درون فر قرار داده و اجازه دهید مدت زمان بیشتری، حرارت ببیند.
مرحله هشتم
قسمت گریل (جوجه گردان) فر را روشن نموده و به مدت 2 الی 3 دقیقه صبر کنید تا روی پای، برشته تر گردد. حال می توانید حلقه دور قالب را باز نموده و آن را بردارید. با یاری کاردک مخصوص کیک، به قسمت کف قالب یا انتهای پای، ضربه آهسته ای وارد کنید و سعی کنید با دقت پای را از قالب جدا کنید. پس از خارج کردن پای اسپاگتی از قالب، آن را به قطعات دلخواه بریده و درون بشقاب قرار دهید. اکنون پای شما برای میل کردن و تجربه غذایی دلچسب و اشتهاآور آماده شده است. می توانید دست پخت خود را امتحان نموده و لحظات مطبوعی را سپری کنید. نوش جان...
منبع : smittenkitchen
منبع: کجارو