طرز تهیه سوپ مقوی با کوفته قلقلی ؛ یک وعده سالم و خوشمزه

به گزارش کیوسک خبری آشنا، این بار می خواهیم طرز تهیه یک سوپ مقوی با کوفته قلقلی و البته کوسکوس که احتمالا تا به حال اسمش را نشنیده باشید، به شما آموزش دهیم. کوسکوس یا بلغور عربی قوت قالب کشورهای عربی و شمال آفریقا و مراکش است و در انواع سالاد و خوراک استفاده می گردد و خیلی هم هوادار دارد. این ماده از نظر غذایی جز سالم ترین محصولات غله ای است که از گندم و سایر غلات هم نشاسته کم تری دارد. کوسکوس دو برابر پاستا ویتامین ب6 و اسید فولیک داشته و در هر 100 گرم کالری آن 3.5 گرم پروتئین وجود دارد.

طرز تهیه سوپ مقوی با کوفته قلقلی ؛ یک وعده سالم و خوشمزه

برای تهیه این سوپ مقوی می توانید کوسکوس را از عطاری ها تهیه نموده و اگر دسترسی به آن پیدا نکردید، می توانید این سوپ را با همان بلغور گندم هم تهیه کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این سوپ مقوی با کوفته قلقلی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه سوپ مقوی با کوفته قلقلی

  • گوشت چرخ نموده 400 گرم
  • پیاز میانه یک عدد
  • فلفل قرمز دو عدد
  • سیر یک حبه
  • پودر چیلی یک دوم قاشق چای خوری
  • گوجه فرنگی خرد شده 800 گرم
  • کوسکوس یا بلغور گندم 100 گرم
  • آب سبزیجات 500 میلی لیتر
  • بیبی اسفناج 150 گرم
  • ریحان 50 گرم
  • پنیر پارمسان کاله خرید آنلاین به میزان لازم
  • روغن زیتون یک و نیم قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوپ مقوی با کوفته قلقلی

مرحله اول

یک کاسه سوپ داغ و خوشمزه در روزهای بارانی و برفی برترین انتخاب برای وعده غذایی آن روز شما خواهد بود. پیش از این ما انواع مختلفی از سوپ را به شما معرفی نموده ایم که سوپ زمستانی هندی، سوپ چدار و بروکلی و سوپ کینوآ و کوفته قلقلی سه مدل از آن ها است. این بار اما نوبت یک سوپ نو و خوشمزه با استفاده از کوسکوس و کوفته قلقلی است.

برای تهیه این سوپ مقوی با کوفته قلقلی ابتدا باید فلفل قرمز و حبه سیر را شسته و به صورت ریز خرد کنید. روغن را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد. سپس سیر و فلفل خرد شده را داخل روغن به مدت یک دقیقه تفت دهید. حالا گوجه فرنگی های خرد شده، بلغور گندم یا اگر توانستید کوسکوس و آب سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش بیایند. سپس حرارت را ملایم کنید تا آرام بپزند.

مرحله دوم

به یاری دست گوشت چرخ نموده را کوفته قلقلی هایی به میزان یک گردو درست کنید. سپس کوفته ها را به قابلمه اضافه کنید. پودر چیلی و میزانی نمک به مواد اضافه کنید تا مزه دار شوند. سپس اسفناج را شسته و داخل قابلمه بریزید. در قابلمه را بگذارید تا کوفته قلقلی ها کاملا بپزند.

مرحله سوم

بعد از حدود چهل دقیقه سوپ کاملا جا افتاده و پخته است. آن را در ظرف مناسب سرو نموده و روی آن میزانی برگ ریحان و پودر پنیر پارمسان بریزید و نوش جان کنید.

فوت و فن های طرز تهیه سوپ کوفته قلقلی

  • برای اینکه کوفته قلقلی ها وا نروند حتما گوشت چرخ نموده را خوب ورز داده و بعد قلقلی کنید. اگر مایل بودید می توانید از کمی آرد نیز بهره ببرید.
  • اگر با آشپزی بین الملل آشنایی داشته باشید حتما کوسکوس را می شناسید. کوسکوس نوعی بلغور گندم عربی است که در بسیاری از سالادها و غذاهای عربی و آفریقایی استفاده می گردد.
  • اگر کوسکوس را نتوانستید از عطاری ها تهیه کنید به جای آن از بلغور گندم بهره ببرید.
  • برای آب سبزیجات از یک عدد عصاره سبزیجات و 500 میلی لیتر آب بهره ببرید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 18 شهریور 1401 بروزرسانی: 18 شهریور 1401 گردآورنده: kshna.ir شناسه مطلب: 1079

به "طرز تهیه سوپ مقوی با کوفته قلقلی ؛ یک وعده سالم و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ مقوی با کوفته قلقلی ؛ یک وعده سالم و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید