فوت و فن تهیه خامه قنادی
به گزارش کیوسک خبری آشنا، خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی یکی از فوت و فن هایی است که تا پیش از این یا از قنادی تهیه می کردیم یا کیک و شیرینی را حاضر و آماده می خریدیم اما در شرایط فعلی به راحتی می توانیم این خامه را در خانه درست کنیم.

مواد لازم برای تهیه خامه قنادی:
- خامه پر چرب: 250 گرم
- شکر: 2 قاشق غذاخوری
- اسانس یا وانیل: 1/2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه و دستور پخت خامه قنادی:
1. ظرفی که میخواهید خامه را در آن درست کنید برای مدت حداقل نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد گردد.
2. سپس خامه و شکر را در ظرفی که سرد شده، به خوبی با هم مخلوط کنید. به مقداری مخلوط را هم بزنید که رد همزن روی خامه باقی بماند و هنگام وارونه کردن ظرف خامه از آن بیرون نریزد. با همین دو مرحله و در کمتر از نیم ساعت خامه کیک شما آماده است.
3. در مرحله پایانی هم اسانس مورد نظر یا وانیل را به خامه اضافه کنید و به شکل دورانی هم بزنید.
4. اگر همزن برقی هم ندارید در مرحله دوم که خامه و شکر را با همزن دستی مخلوط کردید، به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید و دوباره هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید. این فرایند را دو تا سه بار تکرار کنید تا خامه سفت گردد.
فوت و فن ها:
- با توجه به ذائقه و سلیقه تان می توانید از رنگ خوراکی یا شکلات برای خامه بهره ببرید تا سفید رنگ نباشد.
- توجه داشته باشد که بعد از فرم گرفتن خامه حجم آن خیلی بیشتر می گردد پس از اول ظرفی بزرگ را انتخاب کنید.
- حتماً از خامه پر چرب بهره ببرید.
- حتما قبل از هم زدن خامه آب آن را خالی کنید.
- اگر می خواهید خامه را با قیف و ماسوره روی کیک بریزید و آن را تزئین کنید بهتر است 2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت همزمان با شکر به آن اضافه کنید تا خامه فرم خود را بهتر حفظ کند.
- بعد از اینکه خامه کیک فرم گرفت و آماده شد آن را زیاد هم نزنید.
منبع: ایرنا زندگی