فوت و فن تهیه خامه قنادی

به گزارش کیوسک خبری آشنا، خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی یکی از فوت و فن هایی است که تا پیش از این یا از قنادی تهیه می کردیم یا کیک و شیرینی را حاضر و آماده می خریدیم اما در شرایط فعلی به راحتی می توانیم این خامه را در خانه درست کنیم.

فوت و فن تهیه خامه قنادی

مواد لازم برای تهیه خامه قنادی:

  • خامه پر چرب: 250 گرم
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • اسانس یا وانیل: 1/2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت خامه قنادی:

1. ظرفی که میخواهید خامه را در آن درست کنید برای مدت حداقل نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد گردد.

2. سپس خامه و شکر را در ظرفی که سرد شده، به خوبی با هم مخلوط کنید. به مقداری مخلوط را هم بزنید که رد همزن روی خامه باقی بماند و هنگام وارونه کردن ظرف خامه از آن بیرون نریزد. با همین دو مرحله و در کمتر از نیم ساعت خامه کیک شما آماده است.

3. در مرحله پایانی هم اسانس مورد نظر یا وانیل را به خامه اضافه کنید و به شکل دورانی هم بزنید.

4. اگر همزن برقی هم ندارید در مرحله دوم که خامه و شکر را با همزن دستی مخلوط کردید، به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید و دوباره هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید. این فرایند را دو تا سه بار تکرار کنید تا خامه سفت گردد.

فوت و فن ها:

- با توجه به ذائقه و سلیقه تان می توانید از رنگ خوراکی یا شکلات برای خامه بهره ببرید تا سفید رنگ نباشد.

- توجه داشته باشد که بعد از فرم گرفتن خامه حجم آن خیلی بیشتر می گردد پس از اول ظرفی بزرگ را انتخاب کنید.

- حتماً از خامه پر چرب بهره ببرید.

- حتما قبل از هم زدن خامه آب آن را خالی کنید.

- اگر می خواهید خامه را با قیف و ماسوره روی کیک بریزید و آن را تزئین کنید بهتر است 2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت همزمان با شکر به آن اضافه کنید تا خامه فرم خود را بهتر حفظ کند.

- بعد از اینکه خامه کیک فرم گرفت و آماده شد آن را زیاد هم نزنید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: kshna.ir شناسه مطلب: 771

به "فوت و فن تهیه خامه قنادی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن تهیه خامه قنادی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید